fredag 30. januar 2009

Rosa småkort

Dårlig med kortlaging i ukene nå når jeg jobber fullt. Så gitt om jeg gleder meg til helgene... Unner meg en time eller to på rommet i helgene, etter endt arbeidsuke.

Her er to av kortene jeg lagde forrige uke. De er enkle, siden de skal i salgsboksen min. Og så har jeg fått litt dilla på 10x15:

Materialliste: Bazzill 10x15, Sugared fra BG mønsterpapir. Motivet er fra Sagen, kjøpt hos Landhandleren her i Florø. Petaloo blomster med gratulerer stempel fra ???. Blonde, rosa stifter, rufset og svertede kanter.

Materialliste: Bazzill 10x15, krøllet mønsterpapir av ukjent merke, kjøpt på loppis hos Papirgleder. Derifra kommer også tekststempelet, stemplet på dies fra QK. Prima blomster med bling.

Stikk forresten innom bloggen til Lena Katrine, hun kjører en flott candy for å feire 10.000 besøkende. Sjekk ut de flotte kortene hennes når du først er der, vel verdt det! Hun har også en del toutorals på hvordan hun utfører ulike teknikker, så her er mye å lære også! (selv likte jeg veldig godt den om reversed masking!)

Riktig god helg!

torsdag 29. januar 2009

Blog candy hos Hege-Annie

Hege-Annie feirer 10.000 besøkende med en super duper blog candy. Bare se hva hun gir bort:

Ta deg god tid til å kikke gjennom hva hun lager, mye flotte kort. Julekortene hennes var til stor inspirasjon i år.

søndag 25. januar 2009

Fisherman friends

Fikk låne dette flotte stempelet av Eli Kristin. Liker nok å ha stempler selv, for som regel er det best å få stemplet der og da. Men dette stempelet gikk det fint å trykke opp på forskjellige papirer. Takk for lånet, Eli Kristin!

Dette er også av de enkle kortene mine til salgsboksen på jobb.

Materialliste: Hvit og svart bazzill, mønsterpapiret tror jeg er fra Karen-Marie Klip. Tags fra bokhandelen, div blomster med svart Gloss Touch i midten. Grener fra McGill punchen min. Stempelet heter "Fiskere i båt" fra Kreativ Hobby.

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterpapir fra Nille, Prima blomster med bling. Motivet er stemplet på en QK nesting oval.

Ha en fin uke!

lørdag 24. januar 2009

Foto utfordring

Fikk en morsom utfordring fra Eli Kristin i dag. Måtte bare hive meg med.

Den lyder som følger:
  • Gå til foto/mapper.
  • Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
  • Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
  • Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
  • Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Min last om å ikke å kaste noe kommer også til syne i fotomappa. Liker ikke å slette bilder, dersom de ikke er supermega håpløse... Her er et bilde som ikke er av de beste, men sier som Eli Kristin: Det var kjekt å mimre.

Her er bildet:



Dette bildet er tatt 13. august 2006, på vei til Midtbøstølen i Nordalsfjorden. Vi var på tur med Barnas Turlag, og det var en flott tur. Her raster vi på vei opp, barna blir jammen fort sultne på tur altså! Magnus er her 4,5 år og Synne 7,5. Hun forsvinner litt i alt det grønne.

Videre utfordrer jeg disse:
  1. Gro S
  2. Jannhild
  3. Hanne
  4. Heidi
  5. Marte
  6. Jorunn

Ha en fortsatt fin helg! (og bruk litt tid på gamle bilder, artig!)

Kort i blått

Da er det helg igjen, og faktisk ikke storm på gang!! Det har vært mye vær i det siste, men nå er det rolig og skyfritt. Deilig.

Her er to blåe kort jeg har laget i det siste:

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterpapir Snowballs fra BG. Nydelige Petaloo blomster med rondell og brads i midten. Charms føtter festet med scrappers floss. Tekststempel fra Papirloftet, lånt av Eli Kristin en gang tror jeg.

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterark fra 3ndy papir. Blonde, prima blomster med blå bling, stifter og grener gta McGill punch. QK dies stemplet med tekststempel fra Papirgleder.

Ellers har Eli en super blogcandy på gang. Hun er på tur over there, og fyller på med en ny vare for hver dag. Hvor spennende er ikke det! Håper du koser deg masse Eli, og finner masse fine ting. Til deg selv også, selvsagt hihi. Ta gjerne en kikk i bloggen hennes, mye fine kort å se der.


Riktig god helg til alle :o)

torsdag 22. januar 2009

Vintage kort

Forrige uke hadde Sukkersøtt en utfordring som gikk ut på å lage vintagekort. Her er hva de skrev som kan definere denne stilen:

"Vintage er i tiden som aldri før; lag på lag, krølling, riving, pussing, sverting... Dette er noen av de tingene som kan definere vintage stilen. Man kan bruke ekte vintagesaker, gamle blonder, gamle bilder, gulnede noteark, glansbilder og billetter. Eller man kan lage det selv med litt blekk og en kantskrape. Ofte er vintage assosiert med brune og eldete farger, men det kan like gjerne være sterke farger inspirert av 50-tallet eller den sarteste pastell."

Det er utrolig mange flotte vintage kort til inspirasjon i galleri og blogger rundt omkring. Har nok laget vintagekort før, men her er to kort til:


Materialliste: Hvit bazzill 15x15, mønsterark fra Maja design (fantastisk flott den serien!) med et BG ark som ramme/matte. Bildet fant jeg på nettet, pusset med sandpapir i kantene. Blonde, blomst og bling i ulike farger og former. Tim Holtz ring med sommerfugl charms. Grener fra McGill punch, nytt (for meg) tekststempel fra Papirgleder. Har stått på ønskelista mi lenge. (Hysj: Ikke fortell NOEN at jeg klarte å montere kortet med mønsterpapiret opp ned....)

Materialliste: Samme bazzill og mønsterark som over. Blonde, bit av en gammel bok, bling og homemade "gratulerer" banner etter inspirasjon av fantastisk dyktige Anita. Litt uklar scanning, da banneren bygde godt ut.

Klikk på bildene for å se de større.
Takk for besøket!

onsdag 21. januar 2009

Flere småkort

Her er flere av kortene jeg fikk laget i helga. Det gikk unna i en fei, så de er som sagt enkle kort.


Materialliste: Bazzill 10x15, alle med nydelig mønsterpapir av ukjent merke, kjøpt på loppis hos Papirgleder i høst. Det øverste kortet har tekststempel fra Papirgleder, scallop border punch og diverse blomster jeg hadde liggende. Gloss touch i modten av blomsten. Kort nr 2 har et Heidi Swapp hjørnestempel og Making Memories Tiny Alpha. Litt bånd og en glassperle fra Eli Kristin. Det siste kortet har tekststempel fra Papirloftet og en bit av en gammel bok.

God bedring til alle de som er syke for tiden!

søndag 18. januar 2009

Hummer og kanari

Flere kort til salgsboksen min, tror jeg har laget 15 kort denne helgen også. Så da blir det påfyll med mye forskjellige typer kort.

Materialliste: Kortkartong fra pakke kjøpt hos Papirgleder, måler ca 10x15. Sarah Kay motiv malt med distress refiller. Mitt første forsøk på å lage litt skygge rundt motivet.. Ikke helt vellykket, tror jeg må kjøpe meg Tim Holtz sitt produkt til denne teknikken. Petaloo blomst med bling, hvit bølgepapp, bir av en gammel bok som er knurvet og distresset. Gren fra QK Revolition.

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterpapiret er Grunge P194 Rebel fra Kaiser Craft, utrolig kult det papiret. Magnolia Edwin, også malt med distress refiller. En av mine mange supre klestager som jeg har spart på, tekststempel fra Papirgleder stanset ut med WWP.

Her er det storm denne helgen også, så vi følger med på nettet om det blir skirenn eller ikke i dag. I kveld skal vi på kino og se Max Manus, og det ser jeg frem til. Har ventet lenge på den filmen.

torsdag 15. januar 2009

Enkle kort i lilla

Er blitt bedt om å lage opp noen enkle nøytrale kort til salgsboksen min på jobb. Så det gjorde jeg i inneværet forrige helg. Fordelen med enkle kort er at det bli laget maaange i løpet av kort tid. Bakdelen er at det ikke er de mest avanserte kortene å vise frem...

Har laget kort i 10x15 str. Litt uvant, men artig å prøve det også.

Materialliste: Hvit bazzill, papir fra restekassa, motiv kjøpt hos Landhandelen av merket Sagen. Petaloo blomster med svart rondell og svart brads. For å matche det aldeles nydelige båndet jeg fikk av Eli Kristin. Takk for det, har klart å spare det helt til nå.

Materialliste: Mye likt som det over. Bånd fra Husfliden i byn festet med stifter, sølv rondell og brads i blomsten. QK spellbinders med tekststempel fra Papirgleder. Må rette på bradsen ser jeg nå ;D

Ha en fortsatt strålende dag :o)

søndag 11. januar 2009

Bursdagskort til Mathias

I dag har vi feiret bursdagen til vår yngste nevø, som fylte 1 år forrige helg. En skikkelig hjerteknuser er han!

Her er 3 av kortene han fikk.

Materialliste: Blå bazzill, mønsterark fra den lokale husfliden. Chipboards malt med crackle paint. Den flasset sånn at jeg måtte ta på mer, og avsluttet med glossy accent på topp. Blomster fra Scrappers choise, med blå bling. Tekststempel fra Papirgleder på tags fra wwp. Festet med blå eyelet. Et lite gullhjerte til gullungen, festet med scrappers floss.

Materialliste: Hvit bazzill, blått mønsterark (også dette fra Husfliden, står ikke produsent på det..) Filt tog, sorte AC thickers rundinger som damp fra lokomotivet, hvit AC thiockers bokstav i den ene vogna. Petaloo blomst med bling og gren fra McGill punch. Datostempel fra Papirloftet, tekststempel fra Papirgleder.


Først må jeg si at dette kortet er utrolig uklart, pga den "Tykke" bamsepynten". Og fordi jeg er så utrolig lat at jeg ikke gidder å ta bilde av kortet. Sorry...

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterark fra Husfliden, ramme fra Ladybug and friends, stempel motiv fra Papirloftet. Tekststempel fra Papirgleder.
Skissen er av Anne Kristine hos Sukkersøtt. Pga min nevnte latskap med fotograferingen, leverte jeg ikke inn dette bidraget til Sukkersøtt.

Takk for besøket i bloggen min, blir kjempeglad om du legger igjen et lite spor etter deg :o)

fredag 9. januar 2009

Nok et bursdagskort

En god kollega fylte år i går, vel overstått Reidun Marta! Håper du fikk en fin dag!

Her er kortet jeg laget fra meg og Hilde:

Materialliste: bazzill, 3ndy papir som er knurvet og svertet. AC thickers bokstaver og tall. Bling og tekststempel fra Papirgleder. Hvit gelroller og nestabilities scallop oval.

Ha en strålende helg, folks! Hold dere godt fast, storm på vei... Da ryker nok skiløpet på søndag, vi får se.

onsdag 7. januar 2009

Grattis

Min snille og gode venninne fyller år i dag, gratulerer Siv!! Jeg følger sakte men sikkert etter deg, men akkurat nå er du myyye eldre enn meg ;o)

Her er kortet jeg har laget. Litt enkelt, men med ett av mine absolutte favorittpapirer.

Materialliste: Bazzill, Crate paper mønsterpapir, Prudence Concideration. Tapet bak mønsterpapiret.BanglaMarie rammestempel, tekststempel fra Papirgleder. AC thickers med Gloss Touch. Tok litt GT rundt omkring på mønsterpapiret også, og på det lille hjertet på rammestempelet.

Ha en strålende uke. Jeg gleder meg til bursdagsbesøk i ettermiddag jeg :o)

lørdag 3. januar 2009

Sukkersøtt bidrag

Har et mål om å bli flinkere til å delta i utfordringer i 2009. Dette for å utforde meg selv, og for å prøve å utvikle meg litt. Skulle så gjerne deltatt på kurs ol, men ikke så mye av det her omkring desverre.
Det å delta på utfordringer er også en super måte å komme over en aldri så liten scrappetørke. Dvs lysten er der, men får det liksom ikke ut.... Da er det greit å ha en skisse å gå etter, så går ting litt av seg selv.

Først den flotte skissen til Anne Kristine: Her er mitt første bidrag til Sukkersøtt 2009, et skikkelig sukkersøtt kort:


Materialliste: Bazzill, Sugared mønsterpapir fra BG. Bilde montert på 3d puter fra Sagen, kjøpt hos Landhandelen her i Florø. Interiør nettbutikk med mye godsaker. Prima blomst, bling fra Panduro, tekststempel fra Papirloftet. Smal blonde over bazzill med Fiskars borderpunch. Skrapet og svertede kanter.

Er allerede i gang med nok et kort etter samme skisse..

fredag 2. januar 2009

Godt nytt år!

Litt treg med oppdatering her på bloggen, men dagene flyr mens vi nyter fridagene. Vi feiret jul alene hjemme vi 4, og det var så koselig. Kjekt med barn som er blitt såpass store at de deltar hele kvelden. Nå er de snart 7 og 10 år, så det er slutt på småbarnstiden her i huset.

Vi var en tur til svigers i romjulen, og der er det alltid like godt å komme. Rolige dager med god mat, og godt selskap! Takk til svigermor, som sendte oss kameraet vi glemte. Det kom godt med nyttårsaften!

Nyttårsaften feiret vi sammen med pappa, og 2 av mine søstre med barn. Det var også en flott kveld. Etter middag gikk vi nyttårsbukk hos mamma og nabolaget der, der vi gikk når vi var små. Fast tradisjon det :o) Så bar det til Kjippen, både barne kjippen kl 20, og voksen kjippen ved midnatt. Helt unik nyttårsfeiring her i Florø!! Verdt en titt!

Her et knippe bilder fra familien Søvik de siste ukene:

Nyttårsraketter
HNY!
Nyttårsbukken
Synne Heksagon

Nyttårsbukken
Magnus Spiderman
Magnus som Luciagutt

Magnus mistet sin første tann
Her rett før den datt ut

Har allerede rukket å lage noe kreativt, det får jeg vise frem en annen dag.
Ville bare ønske alle et godt nytt år, fyllt med glede, god helse og masse kreativitet!