tirsdag 31. mars 2009

Bursdagskort

Koser meg med kortlaging for tiden, fremdeles sterkt inspirert etter treffet i Førde. Det var en skikkelig vitamininnsprøytning!

Her bestillingskort laget til min søstert snille svigermor:

Materialliste: Brun bazzill 15x15, mønsterpapir fra 29th street. Motiv fra Sarah Kay, malt med distress. Kantstempel fra Stempelglede, tekststempel fra Papirloftet. QK Aquarius bokstaver, bling swirl.

Ha en strålende tirsdag!!

søndag 29. mars 2009

Spesialkort konfirmant

Har laget et kort i stor størrelse på bestilling. Kortet måler 15x30, stort større kan en ikke få det. Kunden ville ha det så stort, for å få plass til talen til barnebarnet inni. Fikk nesten plass til hele i scanneren, kuttet noen mm av topp og bunn.

Materialliste: Brun og blå bazzill, Fiskars mønsterark. Stemplet rundt kanten med stempel fra Stempelglede i både blått og brunt. Tekststempelet er også derfra. QK Aquarius bokstaver og tall, er veldig glad i det alfabetet! Navn og annenhvert tall på 3D puter. Tim Holtz grunge board, svertet med vintage photo. Dehlia blomster med stilige brads, fått av Eli Kristin, hjertelig takk! Rødt glasshjerte festet på scrappers floss, brukte spellbinders form for å lage ramme rundt bilde.

Ha en strålende uke!

lørdag 28. mars 2009

Konfimasjonskort

Det nærmer seg høysesong for konfirmasjon, og jeg startet heldigvis tidlig i år. Nå er jeg begynt på kortene som jeg vet hvem mottakeren er. Alltid mer personlig med navn på, synes jeg.

Her er det første jeg har laget til Stine.

Materialliste: Brun bazzill, mønsterark fra MME, motiv fra nettet. Prima blomsten passer bedre enn det kanskje synes her, svart brads og rondell i midten. Tekststempel fra Stempelglede, swirler fra Rhonna Farrer, litt blonde. QK Rockstar alfabet. Klikk på bildet for å se det større.

Camilla har en annerledes blog candy gående. Du kan vinne WOJ produkter til deg selv, og to av dine venner.

Ha en fortsatt strålende helg, hos oss er det sol og skyfri himmel!

torsdag 26. mars 2009

Guttebursdag

Det er stadig invitasjoner til bursdager, denne gangen rakk jeg heldigvis å lage et eget kort.


Materialliste: Svart bazzill 10x15, Junkitz papirer frem og bakside. AC thickers, tekststempel fra Papirgleder på wwp tag.


Matchende innside. Liker godt rødt, bruker det sikkert for lite på kort.

Takk for besøket!

tirsdag 24. mars 2009

Mer Sarah Kay

I dag har jeg virkelig kost meg med å lage dette kortet. Det ble kanskje litt i overkant mye, det ble bare sånn i dag.


Materialliste: Brun og blå bazzill 15x15, mønsterark fra 29th street market og Crate paper. Sarah Kay motiv malt med distress. Dette trykket jeg opp på det koselige treffet i Førde, hjertelig takk! Har kjøpt det selv nå, da jeg falt for motivet. Så nå er jeg selvforsynt fremover :o)
Alle kanter skrapt med saks og to brunfarger chalk på. Papir fra gammel bok, charms, retroblomster i to str med samme mønsterpapir og blå bling. Halvperler fra Kaiser, de på motivet henter opp Maya road hattenål-perlene i fasong. Blå scrappers floss, wwp tag også med halvperler. Spellbinders form på motiv og bakgrunn. Kantstempler fra Stempelglede og Heidi Swapp. Blonde bak riften i papiret nede. Imponert om du henger med enda....Nærbilde av motivet.

I morgen prøver Magnus seg på skolen, har vært hjemme i 1,5 uke med virus som satt godt i.
Ha en strålende uke.

mandag 23. mars 2009

Kortgøy #2, PG

Laget et kort i all enkelhet til Kortgøy #2 på Papirgleder i helgen.
Utfordringen lød: 4 ulike mønsterpapir og ingen blomster. I tillegg skulle vi bruke et gammelt stempel.
"Edwin" har jeg lånt av Eli Kristin, ikke helt nytt. Muren i bakgrunnen er et gammelt stempel, som jeg aldri har fått brukt før. Så nå er det ikke et dårlig kjøp lenger, har brukt det minst 1 gang.... Jeg har brukt to ulike papirer, men med både for og bakside:


Materialliste: Grå bazzill 15x15, Karen Marie mønsterpapirer. Magnolia motiv og bakgrunn, malt med distress. Spellbinders former, Tim Holtz swirl og Stempelglede tekststempel. Røde blinger.

Nå er barna lagt, og jeg skal kose meg med siste "Ett Trykk" i sofaen.

Takk for besøket Ü

søndag 22. mars 2009

SK møter Magnolia

Fant endelig ut en måte å bruke bakgrunnsstempelet mitt, har hatt det liggende ubrukt altfor lenge...Materialliste: Bazzill 15x15, mønsterark fra MME frem og bakside. Motivstempel er som overskriften sier, Sarah Kay og Magnolia, malt med distress. Petaloo og Prima blomster, med sølvcharms under Primablomsten. Blingswirl, kantstempel fra Autumn Leaves. Har ikke satt på tekst på kortet, venter og ser hvilken anledning det skal brukes først.

Nærbilde av motivet og blomstene.

Ha en flott uke som kommer!

tirsdag 17. mars 2009

SK + rosa = helt sant

De er bare supersøte disse Sarah Kay motivene, jeg er i allefall ikke lei de helt enda. Blir ofte rosa og sukkersøtt når motivene skal brukes.


Materialliste: Bazzill 15x15, BG og MME papirer. SK motiv malt med distress refiller. Prima blomster som er distresset, og litt tull (eller var de tyll? hihi) Kantstempel fra Stempelglede, litt vel mye av den kanskje.. Nydelig blonde fått av Eli Kristin, takk for den!


Nærbilde av motivet. Har tatt glossy accent på blomstene.

Nærbilde av blomstene, nettopp kommet i mitt hus.

Ha en fortsatt kreativ uke, og takk for besøket i bloggen min!

mandag 16. mars 2009

Testing testing

Blir så inspirert av videoene til Tim Holtz, han lager så mye stilig.
Satt en kveld å prøvde å leke meg litt med hans teknikker. Resultatet ser du her. Om jeg noen gang får brukt disse tagene til noe, er jo en annen sak...


Materialliste/teknikk: Tag fra bokhandelen. Sprayet først med minimister i to ulike distressfarger, med perfect pearls i for den rette glansen :o) Brukt blender med ulike stempelputefarger. Distresset kanter. Rub-ons fra Nille, og litt sølv dabber. Masken med fugl/gren mener jeg var Heidi Swapp sin.


Gøyt å slå seg løs og grise litt..
Takk for besøket i bloggen min!

søndag 15. mars 2009

Nok et kort til Synne

Mamma ville også ha et kort til Synne, så dette laget jeg fra de:


Materialliste: Bazzill 15x15, mønsterpapir fra BG. Hjerteserviett, QK Aquarius alfabet og tall. Primablomster og grener fra McGill punch.

Ha en fin søndag, snart er det ny uke med nye muligheter.

torsdag 12. mars 2009

Gullegull

Vår fantastiske og flotte jente fyller 10 år i dag, og skal feires i flere dager til ende.

Som nyfødt kalte vi henne bare gullegull, selv om vi for så vidt hadde navnet klart om det skulle bli en jente. Har alltid likt navnet Synne. Og med en kjær mor som heter Synnøve, var saken grei :o)

Har vist dette bildet før her i bloggen, for leeeenge siden. Jeg liker det fremdeles godt. Redigerte det, og brukte det på kortet. Men først bildet:

Verdens søteste jente!Materialliste: Bazzill 15x15, papirer fra BG og MME. AC thickers (kreativt?...) og QK figur under bildet. Swirl rub-ons fra Prima og fugle rub-ons fra Hambley. Stripene på bildet har jeg liftet av Eli Kristin, som er superflink å bruke bilder på sine bursdagskort.

Ser frem til de neste 10 år sammen med deg Synne!

tirsdag 10. mars 2009

Konfirmasjon

Mitt tredje og siste kort fra helgens treff. Denne gang med motiv fra Tove Design, kul skaterdude.Materialliste: Brun og blå bazzill, mønsterark fra Fiskars og Panduro. Motiv som sagt fra Tove Design, malt med distress. Mener jeg fikk låne dette av Jannhild Ü. Kantstempel fra Autumn Leaves og tekststempel fra Stempelglede, lånt av Astrid Ü. Har krøpet til korset og kjøpt meg konfimasjonsplata til Stempelgelde, kom i posten i dag. Det er jo bare så nydelig, som alt annet fra den dama! Mini retro bloms med bling.

Ha en fortsatt flott tirsdag :o)

mandag 9. mars 2009

Sukkersøtt#31 - #2

Her er mitt andre bidrag til Sukkersøtt utfordringen, også laget på treffet i helgen:Materialliste: Blå bazzill, mønsterark fra The Paperloft. Magnolia motiv malt med distress. Stempel lånt av Eli Kristin, takk #1! Magic mesh, fikk av Lise, takk #2! Autumn Leaves kantstempel, svart filtswirl. Tekststempel fra Stempelglede, lånt av Astrid, takk #3! Blenderen ble flittig brukt i helgen, love it!

Her starter vi uken med febersyk gutt, så da skal vi slappe av hjemme. Pappaen reiser til Oslo noen dager, så da har vi som er igjen "hjemme alene festdager". (for at ikke savnet skal bli for stort..) Da blir det bla pannekaker til middag, musikk og masse kortspilling.

Ha en strålende uke alle sammen!

søndag 8. mars 2009

Sukkersøtt #31

Var på mitt første treff i går, og gitt om det var kos? Det var fantastisk moro, og det var skummelt og se hvor timene fløy... Vi startet kl 16, og ga oss kl 01, føltes som vi hadde vært der kun et par timer. Så dette blir absolutt ikke siste gang. Eli Kristin har bilder fra treffet i bloggen sin, om du vil se.

Produksjonen var så som så, men det var som forventet. Har forstått det på andres erfaringer, at det blir ikke store resultatet etter ett sånt treff. Men det var heller ikke det viktigste. Vi koste oss, og jeg lærte masse!

Her et kort fra i går, laget til skissen på Sukkersøtt , flott skisse laget av Anita:


Materialliste: Brun og blå bazzill 15x15, fantastisk mønsterpapir fra Fiskars. Motiv fra SK malt med distress. Nykjøpt grungeboard fra Tim Holtz, distresset med vintage photo. Tekststempel fra Ett Trykk på WWP, litt bølgepapp og blå bling. Kjøpte meg forresten også en blender i går, som jeg har brukt rundt motivet. (suverent verktøy, ikke sant Anita? :D)

Takk igjen til Lise, Anita, Mariann, Jorunn, Astrid, Ann Kristin og Eli Kristin for en flott dag med dere :o)

Kommer forresten et kort til med samme skissen, fikk laget totalt 3 kort på bare 9 timer....

lørdag 7. mars 2009

Mer grønt + candy alert

Har laget en del kort med denne damen, synes hun er så flott. Fant den her.
Liker også godt å bruke grønt papir til det, da det er så mye av den fargen i bildet.

Materialliste: Papir fra en kortpakke de selgte før på PG, motiv fra nettet, blonde festet med grønne stifter, bit av en gammel bok. Tekst fra PG på en WWP tag.

Superflinke og superkoselige Jannhild feirer 10.000 besøkende i bloggen sin. Det gjør hun ved å gi bort alt dette til en heldig vinner!! Du trenger ikke nødvendigvis delta, for da blir det så mange om beinet liksom.... (hihi) Men stikk i allefall innom og se på alt det fine hun lager.

God helg folks!

tirsdag 3. mars 2009

Bidrag #4 til Kortgøypå PG

Her er mitt bidrag #4, og trolig siste, bidrag til Kortgøy #1 på PG.
Fremdeles er det Kari som har laget skissen, som du kan se i et tidligere innlegg.

Materialliste: Bazzill, MF mønsterpapirer. Retroblomster av BG og gammel bok. Bling i blomstene og hampetråd festet med rosa stifter. Motiv fra nettet, QK nestings. Tekststempelet er jeg rett og slett usikker på hvem som har produsert. Om du vet det, er det bare å skrive det i kommentarfeltet :o)

Ha en strålende uke!

søndag 1. mars 2009

Konfirmantkort

Lager meg opp litt konfirmasjonskort jevnt og trutt her. Og det trengs, for bestillingene er allerede i gang med å tikke inn.

Her er et som ble ganske så tøft:

Materialliste: Bazzill 15x15, mønsterpapir fra flott papirpakke fra DCWV. Tekststempel fra Papirgleder, og dett var dett.

Nå er endelig barna hjemme igjen. De har storkost seg hos snille besteforeldre og annen familie i Masfjorden. Takk for at dere gir de så fine opplevelser, som de alltid vil huske med glede!