torsdag 10. desember 2009

Blå julekort

Var i Oslo forrige uke, heldigvis før Obama hysteriet tok helt av.... Dvs, det var på gang. Bodde på Grand Hotell, og der var det allerede satt i gang stoooore sikkerhetstiltak. Det var oss og hans menn som bodde der. Har aldri følt meg så trygg noen gang. Hadde ikke likt å bodd der nå, sammen med terrormål #1 i hele verden. Håper alt går bra når han gjester landet vårt.

Uansett, fikk gjort en virvelshopping uten like på Steffens når jeg var i Oslo.Var usannsynlig godt forberedt, så det var bare å plukke fra hyllene det jeg skulle ha. Kjøpte bla en god del blå juleark. Liker det kjempegodt, men ikke fått kjøpt så mye av det før nå. Her er noen julekort laget i blå vinterdrakt.


#1

#2

#3

Materialliste: Mønsterpapir fra Maja design og Papirdesign.
#1: Nytt motiv stempel fra Crafty Individuals, blonde, bling stjerne fra adventskalenderen og hvit glitterstjerne fra Nille.
#2: Motiv fra et dekorkort som jeg ikker vet produsent på. Mener jeg kjøpte det hos Papir og dekor, så kanskje Lise trår til igjen med produsenthjelp??? Ellers bit av en gammel bok, bit av et bånd under wwp tag med tekststempel fra Papirloftet (tror jeg, det er gammelt)
#3: Tekststempel fra Kreativ Hobby, filt snøkrystall fra julekalenderen min. (ja, jeg prøver å bruke opp så mye som mulig. Har nok av ting som bare blir liggende) Kantstempel fra Tim Holtz.

Takk for besøket ♥

tirsdag 8. desember 2009

Gjenbruk

Koser meg med scrappe adventskalender for første gang. Føler meg som en unge, sommerfugler i magen hver morgen. Det blir en del brune poser til overs, og de tenkte jeg å bruke til noe fornuftig. Så her er den første gjenbruksposen fra årets kalender.


Materialliste: Mønsterpapir fra Graphic45, digg digg digger de. (ja jeg er papiravhengig. Men kollegaen min som quilter har det verre: Hun er stoffavhenhig hehe....) Bit av en gammel bok, Svart Prima bling swirl, blomster fra omtalt adventskalender med svart bling i midten. Nytt tekststempel fra Ladybug & Friends, tøft synes jeg. Hvitt bånd med rysjer fra Papirloftet på tagen.Kantstempel fra Stempelgledes grunge collection på kanten.

Ha en fin og kreativ uke, og takk for besøket i bloggen min!

mandag 7. desember 2009

Pyntet fyrstikkesker

Har fått dilla på å pynte fyrstikkesker. Noen forsvant til nevøer og nieser før jeg fikk tatt bilde av de. Her er noen jeg laget i går kveld.


Materialliste: Mønsterpapir fra Vintertid serien til Maja Design, me looove. Alle kanter er svertet.
Eske #1: Motiv fra nettet, hjørnestempel fra Tim Holtz. Hvit glitterstjerne fra Nille og bling stjerne fra adventskalenderen min kjøpt hos Papirloftet.
Eske #2: Tekst stempel fra Inkido, også stjerne fra Nille.
Eske #3: Bånd, mulberry blomst og blader.

Er hjemme med febersyk gutt i dag, så vi skal kose oss. Formen hans avgjør om vi får bakt Sara Bernard kaker, eller om mamma sitter litt på hobbyrommet. Tar det som det kommer.

lørdag 5. desember 2009

Ladybug julepapir = nydelig

Har kjøpt en del av Ladybug sin juleserie, de er bare rålekre alle som en. De er kjempefine på begge sider, så det er nesten vanskelig å velge hvilken en skal bruke. Luksusproblem kaller vi sånt.
Her er noen enkle kort laget med samme papir fra Julefryd serien:


Materialliste:
Nr 1: To ulike papirer fra Julefryd serien til Ladybug & friends, tekststempel fra samme produsent. To ulike prima blomster, den største farget med glimmer mist.
Nr 2: Bit av en gammel bok krøllet og svertet, bølgepapp og tekststempel fra Papirgleder på wwp tag. Kan det bli enklere?
Nr 3: Rund serviett, motiv fra nettet og noen halvperler.
Alle kanter på alle kortene er skrapt.

Har vært på danseoppvisning i dag for Synne i dag, og det var riktig imponerende. De danset til Michael Jackson og Madonna, så det fenget skikkelig. Kjekt å se dansene de har øvd på i hele høst. Nå må vi bare prøve å få av teater-sminken, hun har ikke helt lyst å ta den av helt enda hehe...

Ha en fortsatt fin advent alle som er innom bloggen ♥