onsdag 29. september 2010

Kort til Lene fra mammaen og pappaen

Lene sin mamma fikk velge først av de kortene jeg hadde laget, og da valgte hun dette. Et tri-shutter kort i brunt/beige.

Fremsiden
Utbrettet
Ovenfra utslått

Materialliste: Bazzill java og beige bazzill dots, mønsterpapir fra Papirdesign. Stempler fra TH, tiny alphas, jente charm fått av søteste Eli Kristin. Prima blomster og blad, scrappers floss. Spellbinders oval, Creamy brown fluid chalk på alle kanter.

Takk for besøket!

mandag 27. september 2010

Kort #2 til Lene

Her kommer det andre kortet jeg lagde til Lene. Får bestilling fra begge hennes familier, så alltid en ekstra utfordring å lage til henne og hennes bror. Visste jeg måtte bruke dette nydelige motivet på et av hennes kort, siden hun ble skolejente for 1 mnd siden.

Fremsiden
Innsiden

Materialliste: Papirpose, prikket mønsterpapir fra MME og hjertepapir fra Panduro. Motiv fra nettet, QK Aquarius bokstaver og tall. Blingswirl fra Nille, blondeserviett, bit av en gammel bok som er sprayet med hjemmelaget spray av distress reinkere blandet med perfect pearls. Blomster fra en ganske nyinnkjøpt punch, med bling i midten. TH bård under bokstavene. Tekststempel fra Papirloftet på innsiden, sammen med kantstempel fra Autumn Leaves.

♥ Ha en flott uke i strålende høstvær ♥

lørdag 25. september 2010

Hipp hipp for Lene

I dag fyller niesa mi 6 år, og det feires hele helgen. I dag var det barnebursdag, i morgen er det familien sin tur. Jeg tilbydde med å være klovn i selskapet i dag, men den jobben hadde pappaen hennes allerede fått.

Her det første av flere kort jeg har laget til henne. Utgangspunktet var at jeg ønsket å lifte dette kortet av super-superdyktige Anne Kristine. Så ender det opp på sin egen måte, kort blir aldri slik en planlegger når en starter. Rart det der. 

Fremsiden
Innsidene
Baksiden
Konvolutten

Materialliste: Kort og konvolutt fra en pakke kjøpt hos Papirgleder, ca 13x13. Mønsterpapir fra Maja design, QK Marisa bokstaver i craft kartong. Hjerteserviett fra Papirgleder, tyll, diverse blomster, perlebånd-rester fra lillesøterens bryllup i fjor. Distresset og svertet alle kanter. Swirlstempelet er en del av et sett kjøpt brukt på Scrapping.no. Usikker på produsent, men det ser veldig Fancy pants ut. Det er brukt både på forsiden, og konvolutten. På innsidene har jeg brukt QK rev-hjerte, stifter og tekststempel fra Papirloftet. På baksiden har jeg kombinert Stempelglede stempel med mitt personlige stempel, og satt på 2 QK hjerter.

Da blir det feiring i morgen, og familiens spesialitet: Rosa kake, nam nam.

søndag 19. september 2010

Tri-shutter kort

Ikke noen hemmelighet at jeg er papirgal, og jeg er nok ikke den eneste innenfor min hobby :) Kan fint handle en stoooor bunke papir, selv om jeg egentlig ikke skulle ha noe når jeg entrer en scrappebutikk. Ender oftest opp med mine favoritt papirmerker, men kjøper innimellom andre flotte papirer for å utfordre meg selv. I den siste kategorien kommer helt klart Webster Pages. Nydelige papirer, men ikke helt meg liksom. Fikk bestilling på et kort før helgen, og da endte jeg opp med et Tri-shutter kort med Webster papirer:

Fremsiden
Innsidene oppslått
Stående

Materialliste: Vanilla bazzill 15x15 base, Webster`s Pages nr US1706D Your Life, Beautiful. Spellbinder dies, QK Storybook bokstaver (bruker det alfabetet veeeldig mye. Liker fonten og str), QK Rockstar tall, div blomster og blingswirl fra Nille. Brukt frem og baksiden av mønsterarket, og klipt ut noe av blomsten under fuglen som går utenfor selve kortet. Svertet kanter med fluid chalt creamy brown.

Nå er jeg ferdig med vaktuka mi, det er alltid like tilfredsstillende hehe. 4 uker til neste gang.
Ha en strålende uke!

tirsdag 14. september 2010

Posekort etter gammelt

Hadde meg en flott dag på hobbyrommet lørdag, fikk laget en del kort. Fikk flere bestillinger rett før helgen, så det var godt å finne tid og inspirasjon.

Her ett bestillingskort fra en kollega som hun bestilte til sin datter. Det ble et posekort. Har opphevet shoppestoppen på poser, ble litt mye av de en periode. Men nå er de tilbake i mitt hus, og det var sååååå godt :):)

Fremsiden
Side 2
Side 3
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose kjøpt hos Hobbykroken, nyyyydelig mønsterpapir fra Kaisercraft Reminiscing
My Love kjøpt på samme sted. trengte jammen ikke mye pynt det papiret der altså!! Alle kanter er svertet med Fluid chalk.
Fremsiden: Spellbinderdies, QK REV hjerte kjøpt brukt på Scrapping.no, QK Storybook i brun mosegummi. Tall kjøpt hos lokal fotoburikk, muligens Scrappers Choise? Bit av en gammel bok, blomster og bånd fra Papirloftet.
Side 2: Stempel fra TH.
Side 3: Resten av scallop hjertet fra forsiden og tekststempel fra Papirloftet. Fugl fra TH, bit av en gammel bok og rund kakeserviett.
Baksiden: Swirl fra Bosskut, også kjøpt brukt på Scrapping.no. Personlig stempel fra Stempelmagasinet.
 
Glemte å ta bilde av skrivefeltet, men det var av craft kartong og samme mønsterpapir.
 
Nå er det definitivt høst, min favorittårstid uten tvil.
 
♥ Takk for besøket i bloggen min ♥

torsdag 9. september 2010

Kort til en kollega

Her er et kort jeg laget til en kollega som skal begynne å studere. Fant fram bilde fra nettet. Lenge siden jeg har laget kort med motiv nå, var på tide :) Fikk samtidig brukt det ene av to ekslusive Spellbinder sett kjøpt hos Scrapy Land i USA. Dette var mindre enn jeg hadde forestilt meg, men allikevel det jeg likte best.

Fremsiden
Innsidene

Baksiden

Materialliste: Kort fra kortpakke kjøpt hos Papirgleder, ca 13,5x13,5. Mønsterpapir er Prima Cavalier, Smoking Jacket. Kjøpt nylig hos Hobbykroken. TH Sizzix kantdies #656625. Blomster fra Papirloftet, stifter, tyll, svertet kanter og bit av en gammel bok. Tekststempel på innsiden er fra Stempelglede, og det personlige stempelet på baksiden er fra Scrapmagasinet.

Motiver er som sagt funnet på nettet. Er også det samme motivet som i headeren min, men ikke det samme kortet.

Snart helg igjen, ukene og månedene fyker av sted...