torsdag 25. november 2010

Gratulerer Elias

Min eldste nevø fyller 12 i dag, og vi feiret han i går. I dag er det kompiser som kommer på besøk. Her er kortet fra oss.


Materialliste: Papirpose og mønsterpapir fra Paperloft. (tror det var baksiden, men den var i mine øyne finest hehe) QK License Plate bokstaver i brun mosegummi, tag og papir badet i kaffi (mm lukter deilig). TH knappedingser, bånd og et gammelt svalestempel av ukjent produsent. (kom på at jeg hadde det når jeg så det flotte svalestempelet til Inkido) Stjernestempel vunnet i Blog candy hos snille Kristine, laget av henne for Inkido. Tekststempel fra Papirloftet, swirlstempel fra Stempelglede.

Ha en fin feiring med kompisene i dag, Elias!!!

tirsdag 23. november 2010

Sesongens første....

julekort..

Sikkert 2 mnd for sent, men har ikke hatt helt lysten før nå. Fikk litt tid i helgen, så nå er jeg i gang hehe. Har kjøpt inn masse papirposer, i år blir det posejulekort over en lav sko. Litt fordi de er kjappe å lage, lat og sen som jeg er..

Materialliste: Brun papirpose, 2 ulike Maja Design papir. Tekststempel "God Jul" fra Inkido, og tekststempel på innsiden fra Kreativ Hobby. QK snøfnugg, og stensil brukt som skablong på skrivefeltet. Bit av en gammel bok. Den og skrivefeltet er kaffefarget, mmm lukter deilig. Svertet kanter.

Da er også jeg i gang :)

onsdag 17. november 2010

Dåpskort til gutt

Endelig var det mulig å få laget et lyseblått dåpskort, lenge siden sist. Ble ikke så ulikt dåpskortet til Jenny lenger ned i bloggen.
Beklager bildekvaliteten, utrolig dårlig lys enkelte dager. Så fargene blir ikke helt likt orginalen. Har satt opp dagslyslampe på ønskelista til jul.
Fremsiden
Skrivefelt
Innsiden

Materialliste: Vanilla bazzill 15x15, mønsterark fra TH og MME. QK License Plate bokstaver og tall i hvit mosegummi. QK ramme og nesting shapes. Motivstempel fra CMB, og tekststempel fra Kort og Godt. Kantstempler fra Papirgleder, diverse blomster og MS bladpunch. Halvperler, hjertecharms med floss, hjertebård fra Panduro, TH fulgl, tekststempel fra Norsk Stempelblad. Stifter og distresset kanter.

Takk for besøket i bloggen min!

onsdag 10. november 2010

Til min frankofile søster...

Nok et kort til min jubilerende søster, også dette laget på korttreffet for en god stund siden. Ble ikke ferdig med innsidene på kortet, det ble fullført i etterkant. Glemte å ta bilde av innsidene.. Kari-Anne var au-pair i Strasbourg som ung jente, og har vært frankofil siden. Derfor ble dette et tema på kortet ho fikk fra mamma og Torbjørn. Takk til snille Anita som donerte den flotte Eiffeltårn-charmsen! Kortet er et easel kort.
Materialliste; Craft bazzill 15x15, div mønsterpapir fra Graphic45. Også sommerfuglen er fra et Graphic45 ark. QK Storybook bokstaver og QK Rockstar tall i hvit mosegummi. Bit av en gammel bok, charmsen hengt opp med floss og jumpring fra TH.

Ha en fin kveld i det kalde, fine været.

mandag 8. november 2010

Kort til min/vår kjære storesøster

I helgen ble verdens beste storesøster feiret med brask og bram. En fantastisk fest med fantastiske mennesker, et minne for livet både for jubilanten og oss gjester. Her er kortet til Kari-Anne fra Siri og meg med familie. Kortet ble laget på korttreffet for en tid tilbake. Papiret fra TH passet perfekt med tallet 40 i mønsteret. Og med en sykkel charms (hun fikk en flott sykkel i gave fra oss) ble kortet treffende.

Fremsiden
Innsidene
Skrivefelt/tag
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir fra TH. Diverse blomster, bånd, floss og MS edge punch. På innsiden tekststempel fra Papirgleder (mysterium)og Ett Trykk (alt godt). Spellbinders dies, stifter, svertet kanter, personlig stempel fra Scrapmagasinet.

Takk for en flott helg, Kari-Anne!!

torsdag 4. november 2010

Nok et dåpskort

Har laget en del dåpskort på bestilling siste mnd, dette er siste ut i rekken. Kortet ble laget på korttreffet for ca 1 mnd siden. Legger ut nå, da dåpsdagen er over og kortet mottatt.

Fremsiden
Oppslått
Skrivefelt
Innsiden
Baksiden

Materialliste: Bazzill 15x15, mønsterpapir fra TH. Takk igjen til Jorunn og Ann Kristin for råd og støtte! QK Storybook bokstaver og QK Rockstar tall i hvit mosegummi. Diverse blomster, spellbinder og Nelli Snellen dies, MS edgepunch. Bånd à la Jorunn, halvperler, tekststempel fra Kort og godt og Norsk Stempelblad/Ett Trykk.

Takk for besøket!

onsdag 3. november 2010

Kort til gode Wenche

Kom over dette kortet i redigeringsprogrammet mitt, har ikke fått lagt det ut i bloggen. Kortet er til Wenche fra sine kjære foreldre på sin 30-års dag.

Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Vanilla bazzill 15x15, brun java bazzill og mønsterpapir fra Kaisercraft, Reminiscing My Love. Hjerteserviett fra Papirgleder, QK hjerte av gammel bokside. QK Rollerskate bokstaver og tall på brun mosegummi. Diverse blomster, tekststempel på innsiden fra Norsk Stempelblad, personlig stempel fra Scrapmagasinet. Svertet kanter.

Takk for besøket :)