mandag 20. februar 2012

10-års jubilant i hus

I dag fyller vår flotte gutt hele 10 år. Rart med det, men den minste forblir liten litt lenger. Mor må nok se de harde fakta i øynene, at til og minsten er blitt stor... Kjekk og grei er han i allefall, så da får jeg være fornøyd med det. Koselig feiring i går, kompisbursdag får bli etter vinterferien.

Her et av kortene Magnus fikk:

Fremsiden
Innsidene

Materialliste: Brun bazzill 15x15, ukjent mørkeblått mønsterpapir, det lyse med stjerner fra Paper Loft. Brun bølgepapp, osteklut, tag med TH bokstaver. Tall fra Panduro, TH lenke, fotball charms og 'knapper'. Tekststempel fra Kort og Godt og bakgrunnsstempel på tagen også TH.
På innsidene er det brukt samme mønsterpapir, spellbinders og motivstempel fra NSS. TH hjørnestempel, og Norsk Stempelblad teksstempel kjøpt brukt på Scrapping.no.


Bokmerke, frem og bakside

På tide med et nytt bokmerke, og nå måtte det bli med favoritt fotball-lagene. ManU på ene siden, og Magnus i Brann supporterklær på den andre. Han ble storfornøyd, så dette var midt i blinken.
Materialliste: Svart bazzill, rester av mønsterpapiret fra Paper Loft, Katie bokstaver i hvit bazzill, MUFC bilde fra nettet og hjerter fra en Memory Bok dies. (Liiiiker masse å ha et QK alfabet med æ, ø og å).

Her et par bilder av jubilanten, tatt forrige helg. Da deltok han i Floramesterskapen i langrenn, og satte en flott pers i løypa:


Vi er å finne i bakkene på Geilo fra onsdag av, håper på flott skivær og føre.

Ha en strålende vinterferie.

torsdag 16. februar 2012

Roooosa kort til Heidi

Tenkte jeg skulle overraske snille Heidi med bursdagskort i år. Flinke dama som studerer, og likevel finner tid til både å kreere og besøke blogger. Alltid like koselig når hun har skrevet en hilsen på bloggen min, så takk Heidi for at du er så god!!

Heidi er litt over gjennomsnittet glad i rosa, så det ble et rosa kort hi hi.
Inspirasjon til kortet fant jeg her hos dyktige Hanne.

Fremside
Detaljer og tag fremside og bakside
Bakside

Materialliste: Hvit papirpose, mønsterpapir fra Maja design. Ark fra en gammel bokside og hvit bølgepapp. Alle kanter svertet og skrapt. Magnolia dame malt med distress refiller. Diverse blomster og perler, blonder og charms. Metallhjørne fra Kort og Godt, osteklut og små bokstaver fra AC. Seam binding farget etter denne metoden.
På tagen har jeg benyttet en Fiskars borderpunch, spellbinders og Magnolia gren-dies. På baksiden av tagen et tekststempel fra Hobbyhimmelen, kjøpt brukt på Scrapping.no. Personlig stempel fra Scrapmagasinet, bånd og osteklut.
På baksiden av posekortet et tekststempel fra NSS:

♥ takk for besøket i bloggen min ♥