mandag 29. juni 2009

Bryllup i familien

Det er store ytterpunkter i familien vår for tiden.. Vil takke for all omsorg og omtanke vi er vist i den vanskelige tiden vi har vært gjennom etter at pappa så brått døde. Vår store trøst har vært at vi var flinke å fortelle hverandre at vi var glade i hverandre. Og det er godt å tenke på nå.

Lørdag var det bryllup til min kjære lillesøster og svoger. Det var et stort bryllup med 140 middagsgjester, og det ble en flott dag for oss alle. Siri var selvfølgelig den vakreste brud noensinne, og brudeparet var så lykkelige.

Fikk heldigvis laget noen kort til de i siste liten. Og siden utfordringen hos Sukkersøtt denne uken er nettopp bryllupskort, blir det noen bidrag fra meg også denne gang.

Her et posekort:

Fremsiden


Innsiden


Baksiden

Materialliste: Gråpapirpose pyntet med mønsterpapir Now and forever/Dawning damask fra Imaginisce. Hjertebånd fra lokal husflid.
Fremsiden: Grungeboard fra TH svertet, Mulberry blomst, Prima blad og roseknupper fra Papirloftet. Bit av en gammel bok, papirremser som bladstilker. Kantstempel på alle sider fra Stempelglede og tekststempel fra Papirloftet.
Innsiden: Brudepar stempel fra Kort og Godt, tekst fra Ett Trykk på tagen som er litt gjemt. QK Rockstar alfabet og hjerte.
Baksiden: Rundt stempel fra Stempelglede og personlig stempel fra Scrapmagasinet.

Nyt sommeren som er over oss!

5 kommentarer:

Merethe sa...

Heisann;-)
Trist å høre om tapet ditt og godt å høre at der også er litt lyspunkter oppi det hele.
Utrolig nydelig bryllupskort du har laget. Elsker fargene og gjennomføringen.
Klem
Merethe

Eli Kristin sa...

"Se hun blogger igjen" :D

Kjekt å se at du er i gang igjen Rita. Kortene dine er nydelige, må ha vært spesielt å scrappe de midt opp i alt. Lykke til i utfordringen :)

Stor klem fra meg

Bente sa...

Nydelig og stilfult:=)

Maya sa...

Trist å lese om pappan din *trøsteklem*

Og koselig med bryllup!!
Nydelig posekort du har laget,vakre papirer og nydelig motiv!
Klem fra Maya:)

Anonym sa...

Hei Søsteren!
Jeg må bare takke for all hjelp du har gitt meg til bryllupet. Du har laget noen nydelig bordkort og mange flotte kort til bryllupet.

Jeg hadde ikke greid å få det til uten all hjelp jeg fikk fra familien både før og etter bryllupet. Tusen takk!

Klem fra
Fru Rognsø (høres helt merkelig ut)