lørdag 3. april 2010

Startskuddet er gått

Da har produksjonen av årets konfirmasjonskort startet for fullt i min heim. Ikke bare lager jeg personlige kort på bestilling. Den lokale bokhandelen har også bestilt påfyll, og de vil ha maaaange. Trøsten er at de vil ha kortene så enkle og flate som mulig. Så de kortene er kjappe å lage. Får laget mange på en helg, for å si det sånn.
Her ett av to kort jeg skal lage til Benjamin:

Side 1
Side 2
Tags
Side 3
Skrivefelt
Baksiden

Materialliste: Gråpapirpose, mønsterpapir fra Papirdesign (en favoritt, så har kjøpt en del av dette papiret).
Side 1: QK Rollerskate bokstaver og tall i hvit mosegummi. Prima blomster og roser, hvit perleswirl, bølgepapp, bit av et Graphic 45 papir, gammel bokside, fugl fra TH stemplet på blått mønsterpapir (inspirert av dyktige Kristine) Liker godt symbolikken i å bruke fugler på konfirmasjonskort. Det er ungdom som er fri som fuglen, som skal fly inn i fremtiden. Med ønske om lykke på ferden. Konfirmasjonsdagen er jo en dag til ettertanke, både for konfirmanten selv og hans/hennes nærmeste.
Side 2: Tekststempelet er en del av ny shipping tag fra Kort og Godt, hjørnepynt fra samme produsent og MS sommerfugl.
Tags: Tekststempel fra Stempelglede og TH.
Side 3: Spellbinder die Label one, fuglestempel fra TH, tekststempel fra Ett Trykk/Norsk Stempelblad.
Skrivefelt: Samme som tidligere, swirl stempel kjøpt brukt på Scrapping.no, så vet dessverre ikke produsent.
Baksiden: Personlig stempel fra Papirgleder.no.

Takk for besøket i bloggen min!

2 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Hei Rita, tusen takk for koselig kommentar hos meg. Vi hadde en fantastisk koselig konfirmasjonsdag og konfirmanten var kjempeflink - og veldig fornøyd med dagen sin. Nå spiser vi restekaker hele tiden, hi-hi :D

Snakkes på jobb i morgen håper jeg. Hadde fri idag men var tenkt meg på jobb - men så fikk Kevin feber i går kveld, så dermed var jeg hjemme likevel.

Var innom bokhandelen før helgen - så flott kortene dine blir vist frem og presentert nå. Må gå unna som "hakka møkk", hi-hi. Så det var flere som studerte konfirmantkortene mens jeg var der ;) Du er kjempeflink!

PS - nydelig kort til Patrick også ;)

Klem fra meg

Anonym sa...

[url=http://social-net-works.de/Members/leewinn/car-insurance-on-line-hamilton-ontario/]Traveler'S Auto Insurance Or[/url] [url=http://wai.alaw.org/Members/darrensherwood/affordable-car-insurance-s]Jj Mccarthy Insurance[/url] [url=http://www.isef11.com.ar/Members/freddievickers/wyoming-allstate-car-insurance-quote]Arkansas Car Insurance Policy[/url] [url=http://transcom.ktstudio.org/Members/carmelodawson/car-auction-texas-auto-insurance-quote/]Small Fleet Car Insurance[/url] [url=http://www.durban.gov.za/durban/Members/fredricsweet/phoenix-car-insurance-co]Web Auto Insurance Rate[/url]