onsdag 17. november 2010

Dåpskort til gutt

Endelig var det mulig å få laget et lyseblått dåpskort, lenge siden sist. Ble ikke så ulikt dåpskortet til Jenny lenger ned i bloggen.
Beklager bildekvaliteten, utrolig dårlig lys enkelte dager. Så fargene blir ikke helt likt orginalen. Har satt opp dagslyslampe på ønskelista til jul.
Fremsiden
Skrivefelt
Innsiden

Materialliste: Vanilla bazzill 15x15, mønsterark fra TH og MME. QK License Plate bokstaver og tall i hvit mosegummi. QK ramme og nesting shapes. Motivstempel fra CMB, og tekststempel fra Kort og Godt. Kantstempler fra Papirgleder, diverse blomster og MS bladpunch. Halvperler, hjertecharms med floss, hjertebård fra Panduro, TH fulgl, tekststempel fra Norsk Stempelblad. Stifter og distresset kanter.

Takk for besøket i bloggen min!

1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Heei snuppa, står til en lørdagskveld? Endelig er jeg på bloggbesøk etter gammelt. For noen kjempeflotte kort du har laget Rita! Det dåpsstempelet du fikset til oss fra Tyskland er så flott. Har ennå ikke brukt mitt, men det ligger blant morosakene mine, he-he :P Kjenner at jeg har lyst å lage kort innimellom - blir jo helt hjelpeløs når det er bursdager og jeg ikke kan lage siden alt er pakket ned. Har kjøpt to bursdagskort og ett babykort. Nedtur, fy fy!! :(

Håper du fikk slått deg løs i søsta sitt kalas, he-he.. Ha ei god helg Rita! Klem, Eli Kristin