fredag 23. mars 2012

Dåpskort gutt

Enda et dåpskort til gutt, og jammen ble det nok et posekort gitt ~rødme~

Fremsiden
Innside 1
Innside 2
Skrivefelt

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir fra Papirdesign (frem og bakside). Tekststempler fra Kort og Godt. Diverse blomster, osteklut, hjertecharms, blomsterranke dies fra Marianne design. Gammel bokside, seam binding bånd.
På innsidene QK Chokolate bokstaver og tall i hvit mosegummi, rondell med halvperle.
På skrivefeltet spellbindersdies svertet med distress.

I dag kommer godjenta hjem fra leirskule på Spiterstulen, og det gleder jeg meg masse til. Helst ville hun vært der minst 1 uke, så det tyder på at de har hatt det kjekt. Men selv synes jeg 1 uke er mer enn nok :)

♥ Ha en strålende helg ♥

3 kommentarer:

Heidi sa...

Du er jo bare helt rå på disse posekortene vennen min, og dette var intet untak. Utrolig fint med lekre detaljer og sååååå søtt bilde! Nydelig tekst også. Her er det deilig vårvær i dag og jeg bare nyter det. I morgen er det avgårde til Budapest på studietur med jobben til onsdag. Gleder meg som en unge:)
Håper alt er bra hos deg

klemmer fra Heidi

Eli Kristin sa...

Du er vel ikke online ikveld nå som snuppa er komt vel hjem?! :D Nydelig posekort Rita, flotte detaljer og så med bilde også da gitt! ;) Lekkert!

Ha ei flotters helg.. det kribler her, så se opp for at det kan dukke opp noe kjente saker på bloggen, thi-hi! ;)

Stor klem og kos dere,
Eli Kristin

belfast fashion week sa...

You have made such very beautiful card, Especially you put on little child's photo is very amazing. Everything is perfect in this card. I impressed by that.