søndag 20. mai 2012

To kort til en sprek 50-åring

Fikk bestilling på to kort til samme jubilant. Ett fra jubilantens egen arbeidsplass, og ett fra min manns jobb. Det første skulle være så stort som mulig, for å kunne legge talen fra kollegaene inni. Så da ble det ett kort i str 15x30. 

Side 1
Side 2
Side 3
Noen av tekststemplene
Side 4

Materialliste: Craft kartong 15x30, mønsterpapir fra Paper Loft (Blå med stjerner) og BG (lyseblå på innsidene) Bokstaver og tall fra Panduro, diverse bilder av jubilanten fra invitasjonen og FB siden til fruen hans. Tekststempler fra Ett trykk, kjøpte hele platen brukt men ubrukt på Scrapping.no nylig. Fremsiden
Innsidene

Materialliste: Brun baxxill 10x15, mønsterpapir fra Fabscrap kjøpt hos lokal butikk. QK Moonlight bokstaver og tall. Osteklut, bånd og tag.
På innsidene spellbinders Labels eighteen og tekststempel fra Papirloftet.

Nyt finværet som er på vei!


2 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Ååå, det var til PV'n du laget kort til på selveste 17. mai! :) Kan tenke meg at det høye kortet var en ekstra utfordring, ikke alltid like lett å få det til på samme måte som de i litt mer vanlig størrelse!

Meeeen - du løste det flott du Rita, stilige kort og tipper jubilanten i sin sedvanlige fargerike dress satt stor pris på personlige kort på store dagen! :D

Nydelige nyfødt-kort under her også, flinke du! :)

Ha ei super uke!!

Anonym sa...

Var 2 kjempe-fine kort. Ble også godt mottatt av jubilanten. Tusen takk! Klem fra Siri