onsdag 10. oktober 2012

Kort til nyyyydelige Frida

Fikk bestilling på et kort av en god kollega, til søte Frida som ble 2 år. Har du sett noe så nydelig?? Dette kortet var en glede å lage :)

Fremsiden
Detalj
Skrivefelt / tag
Baksiden

Materialliste: Hvit papirpose, mønsterpapir fra Magnolia + det stripete av ukjent produsent. Det er et tynt A4 ark, kjempefine rosanyanser. Div blomster (den store tøyblomsten er et bånd) QK Katie bokstaver og tall i kartong bazzill, Kort og Godt metallhjørne malt med Gesso. Stifter, papirremse med hjerter fra Panduro, hjerte charms, rosa bling der det midterste er et hjerte, div, bånd, osteklut og MS kant punch. Svertet og revne kanter.
På tag hjerte av Spellbinders.
På baksiden tekststempel fra Papirloftet og Spellbinders dies. Stemplet svakt med ulike stempler.

Takk for besøket i bloggen min!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tusen takk for dette nydelig kortet du har laget til Frida! Det er det fineste kortet eg noen gang har sett! Har fått hedersplassen på prinsesserommet :) Hilsen mammaen til Frida.

Rita sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar, så kjekt å høre at du likte kortet! Rita

Eli Kristin Magnussen sa...

Sukkersøt - både bildet og kortet, thi-hi! :) Skjønne snuppa og kortet. Heldige meg fikk se det IRL, enda finere om mulig.

Flinke du!

Flott ny uke til deg, Rita!
Klem, Eli Kristin

Anonym sa...

What's up, its nice paragraph on the topic of media print, we all be familiar with media is a enormous source of data.

Feel free to surf to my website; Authentic Sidney Crosby Jersey

Heidi sa...

Ååååh så nydelig dette var Rita ♥ Du er så flink med alt du gjør du og det er så kjekt å hente litt inspirasjon her inne igjen. Hvordan har du det? Jeg er endelig ferdig med 4 harde år som student og begynner i ny jobb rett etter ferien som ped leder i en ny barnehage. Gleder meg til masse utfordringer og en spennende arbeidsdag. men nå er det snart ferie og Sardinia venter. det blir deilig å slippe å tenke på alt jeg skulle ha lest for en gangs skyld.
God sommer til deg og dine
Stor klem fra Heidi

Remove Background sa...

Your card is gorgeous.such a sweet image, I love the soft colours and beautiful detailing.