torsdag 10. desember 2009

Blå julekort

Var i Oslo forrige uke, heldigvis før Obama hysteriet tok helt av.... Dvs, det var på gang. Bodde på Grand Hotell, og der var det allerede satt i gang stoooore sikkerhetstiltak. Det var oss og hans menn som bodde der. Har aldri følt meg så trygg noen gang. Hadde ikke likt å bodd der nå, sammen med terrormål #1 i hele verden. Håper alt går bra når han gjester landet vårt.

Uansett, fikk gjort en virvelshopping uten like på Steffens når jeg var i Oslo.Var usannsynlig godt forberedt, så det var bare å plukke fra hyllene det jeg skulle ha. Kjøpte bla en god del blå juleark. Liker det kjempegodt, men ikke fått kjøpt så mye av det før nå. Her er noen julekort laget i blå vinterdrakt.


#1

#2

#3

Materialliste: Mønsterpapir fra Maja design og Papirdesign.
#1: Nytt motiv stempel fra Crafty Individuals, blonde, bling stjerne fra adventskalenderen og hvit glitterstjerne fra Nille.
#2: Motiv fra et dekorkort som jeg ikker vet produsent på. Mener jeg kjøpte det hos Papir og dekor, så kanskje Lise trår til igjen med produsenthjelp??? Ellers bit av en gammel bok, bit av et bånd under wwp tag med tekststempel fra Papirloftet (tror jeg, det er gammelt)
#3: Tekststempel fra Kreativ Hobby, filt snøkrystall fra julekalenderen min. (ja, jeg prøver å bruke opp så mye som mulig. Har nok av ting som bare blir liggende) Kantstempel fra Tim Holtz.

Takk for besøket ♥

7 kommentarer:

Marte sa...

Så flotte blå julekort! Papirene er nydelige! :) Hyggelig å høre du hadde en fin Oslotur, du sier vel ifra neste gang du skal på scrappeshopping i tigerstaden? Da spanderer jeg kaffe og skravling ;)

Jannicke og Irmelins korthobby sa...

Kjempefine kort :)

Jannicke

Lise Katrine sa...

So fine kort du har laga!
Motivet på kort #1 var kjempefint, me like :)
Arket som motivet på kort #2 er nok fra vidi gade design ja ;)
Helga nærmer seg, så eg nytta sjansen til å ønske deg ei riktig god helg!

Klem fra Lise K.

Nina sa...

Åhhhh, knall flotte blå julekort *dååån*

Klem fra Nina

Anonym sa...

Flink du er Rita :)
Klem Wenche

Astrid sa...

Hei Rita:-)

Håper du har hatt en koselig julefeiring så langt isammens med dine kjære!!
En spesiell jul har det vel kanskje likevel vært for deg og dine; den første julen uten din pappa..... Har hatt deg i tankene Rita.
Ønsker deg fortsatt god jul!

Varm juleklem fra Astrid

Astrid sa...

Ønsker deg et riktig godt og kreativt nyttår Rita!! Gleder meg til å følge bloggen din gjennom et nytt år, og ikke minst til nye koselige treff i dette året:-))

Go`e nyttårsklem fra Astrid