lørdag 2. januar 2010

Godt nytt år 2010!

Da er vi i gang med det nye året, totusenogti som det helt korrekt skal hete. Ønsker alle mine bloggvenner et godt nytt år! Gleder meg til å fortsette med denne flott hobbyen, og gjerne utvikle meg litt i det nye året. Vel, det gjør vel alle, besisst eller ubevisst. Spennende skal det i allefall bli :)

Står foran store utfordringer på jobben i år, og ser veldig fram til det. Har også skiftet arbeidsgiver ved nytt års skiftet. Er nå fast ansatt i Statoil, etter å vært innleid der på 2 ulike avdelinger i 4 år.

Her er årets første kort, laget til nevøen min Mathias:Materialliste: Papirpose fra adventskalenderen, bølgepapp, bånd, tag som en står "Gratulerer med dagen" på. Minialphas (som jeg ikke har vært så flink å bruke hittil), glitterhjerte fra Nille, blinghjerte fra kalenderen. Griselekkert mønsterpapir fra Graphic 45, kjøpt hos Steffens. 2 tallet er også fra kalenderen min. Svertet og skrapt alle kanter, brukt mye blå stifter.


Og her er jubilanten, nydelig gutt som fyller 2 år på mandag. Har ikke spurt om lov av søstern til å legge det ut. Men siden det var i dagens lokalavis, regner jeg med det er allerede publisert... :)Her er dagens bonusbilde. Har heller ikke spurt om lov til å bruke dette. Men de fleste er godt kamuflert, så jeg blir nok tilgitt. Her er meg og mine to fantastiske søstre, og våre tilsammen 6 barn: Kari-Anne, Magnus, Elias, Lene, Siri, Mathias, Synne, meg og Sara. Det siste året har gjort oss mer sammensveiset enn noen gang, er så takknemmelig for at vi har hverandre. Superglad i dere!!!

Alle gode ønsker for 2010!!

4 kommentarer:

Torill sa...

Så lekkert kort! En veldig god start på et nytt kreativt år!

Godt nytt år, Rita!

HEIMLAGA sa...

Hei Rita :) Takk for hyggelig tilbakemelding for Kifsos (Kreativ idéblogg). Jeg sjekket linken nå og den funket hos meg. Hva skjer når du trykker på den? Er du innlogget på blogger? Mvh Mica

Lise Katrine sa...

Godt nytt år Rita!!
For et herleg bilde av deg og dine, knallbra. ser ut som dåke hadde ein morosam tur :)
Så fint kort du har laga til nevøen din! Godt å vere igang igjen med kreativiteten etter nyttår, har venta heilt sidan i fjor ;)
Ha ei fin veke, i ny stilling, eller skal eg seie med ny arbeidsgivar ;)
Håpar det ikkje går så lenge til vi sjåast!
Klem, Lise

Anonym sa...

Og eg er glad i dere alle sammen :)
Glad for at vi når er i familie :)

Klem fra Wenche