fredag 29. januar 2010

Årets æresmedalje går til.....

..........den fantastiske, ungdommelige og spreke Borghild!!

Hun er min søsters svigerbestemor, og er en travelt opptatt dame. Går fra den ene tilstelningen til den andre. Er med på både fester og reiser i regi av pensjonistforeningen. En sånn gammel dame vil jeg også bli!
Her et kort til 92-års dagen hennes, som er fra datteren med familie (altså min søsters svigermor)

Også min søster er velsignet med en fantastisk flott svigerfamilie. Familien Kork, som vi gjerne kaller dem, hehe. Litt morsomheter oss i mellom er det alltid! De er litt sprø, sikkert genetisk fra Borghild :)


Side 1
Side 2
Side 3
Side 4

Materialliste. Bazill 15x15, mønsterpapir fra BG og Maja Design. Bokstaver og tall er QK Rockstar i brun mosegummi. Hvit kakeserviett og brunt prikkete bånd. Prøvde å lage forsiden som en medalje. Tekststempel fra Papirloftet på side 2, på spellbinders dies. På side 3 har jeg brukt noe av den ekslusive diesen jeg fikk fra QK for å forhåndskjøpe Epic Sixen. Swirlstempel kjøpt brukt på Scrapping.no. Personlig stempel på siste side fra Scrapmagasinet, på samme spellbinders dies som side 2.

Ha en vidunderlig og snørik helg!

4 kommentarer:

Lise Katrine sa...

Dette kortet var kjempefint! Så stilig at du har laget det som en medalje på framsida :) var lekkert dekorert på alle sider, skikkelig gjennomført!
Å feire 92 år må virkelig vere noko å feire, og iallefall når ein er so sprek, er ikkje alle som får oppleve å bli so gammel, og slettes ikkje med helsa på topp.

Reknar med det blir mottatt med stor begeistring ;)

Ønskar deg og dine ei super helg!

Klem, Lise

Gladie sa...

Så flott kort - rålekker design!!! Ha en flott lørdag - de har endelig vert inne her og brøyta, så nå skal jeg bare måke litt så tar jeg meg en tur på byn. Med kamera - tenkte å forevige noe skikkelig vinterlandskap i dag ;)

Anonym sa...

Altså Rita, vi er da helt normale vi ;)
Sånn som dokke...hehe

Men det eg ville si var at kortet var utrolig flink, du er kjempeflink :):)

Klem fra Wenche

Anonym sa...

Kortene til Borhild og mamma var utrolig flotte. Spørs om ikke du får en kommentar fra Wenche i familien Kork på kommentaren der ja....

Hehehe. Nå er jeg snart pakket og klar, sol og 27 grader her kommer vi!

Klem fra Siri