mandag 29. mars 2010

Et par enkle

Får laget ett og annet kort innimellom en hektisk jobbhverdag.  Her er et par enkle kort.

Materialliste: Bazzill 15x15, mønsterpapir fra Classic Chiz som heter Dear Diary. Kjøpt på Panduro. QK Storybook bokstaver i hvit mosegummi. Rammer fra Kort og Godt, sommerfugler fra MS punch og en fugle figur jeg har hatt liggende og ikke hatt hjerte til å bruke før nå. Tekststempel fra Stempelglede. Enkelt og greit, papiret var mye pynt i seg selv.

Materialliste: Pengekort i bazzill ca 20x10, mønsterpapirer fra Prima. QK Rockstar bokstaver og tall i hvit mosegummi. TH hengsle og hodeskalle charms (sikkert fått av Eli Kristin - takker!!) Bilde fra Nettby, dette er en klassekamerat av Synne datter.

Da går det mot påske, ikke helt etter planen at det skulle komme mer snø i dag.....

3 kommentarer:

Anita sa...

Fiiine kort Rita!!!
Ønsker deg og dine en fantastisk flott påske!!
Gul påskeklem herfra! ;)

Eli Kristin sa...

Heisann Rita! Har ikke fått med meg at du har blogget i det siste, men det er ikke så mye jeg er på besøksrunder for tiden. Kommer sterkere tilbake! Det var to knallflotte kort her iallfall - og ikke posekort? :P Tipper Niklas sitt falt skikkelig i smak, he-he!

Påskeegget ble fort tomt her også og er nå fyllt opp igjen til randen, fnis. Påskekos og "hemmelig prosjekt" er det jeg styrer med hjemme. Kos dere på jobb og ha ei super påske du også Rita. Hilse familien! :)

Stor klem fra meg

Anonym sa...

Lekre kort, Rita!♥