onsdag 10. mars 2010

Koseprosjekter

Da er det en stund siden sist jeg blogget. Har hatt en fantastisk ferie med hele familien i Egypt siden sist. Vi reiste 13 stk, og hadde det helt topp. Flott vær, mye familiekos og minneverdige kulturelle opplevelser. Det var så mektig å oppleve pyramider, Sfinxen, Kongenes Dal mm. Måtte kjempe med tårene til tider. Et må oppleves reisemål , anbefales på det sterkeste. Vi fikk feiret mamma sin 60-års dag, og det var jo hovedmålet med hele turen.

Har ikke laget så veldig mye i ettertid, men noe har det da blitt. Koseprosjekter som jeg kaller det. Laget noen enkle invitasjoner til konfirmasjon, på bestilling fra en kollega. Nesten synd å sladde et så nydelig ansikt, men men.


Materialliste: Brun bazzill 10x15, baksiden på et mønsterpapir fra MME, Peaceful "Treasure" Precious. Navnet skjemmer visst ingen, hehe. Blad og rose sprayet med glimmermist, og hvit blomst fra Panduro mellom der. Skrapte og svertet kanter.Her en flasketag jeg laget til en sprek jubilant som fylte 40 år. Festet rundt halsen på en fin konjakk, og det ble vår lille hilsen. Kraft bazzill, mønsterpapir fra Vivi Gade, serviett, billetter, blomster fra Prima med svart brads i midten. Tekststempel fra Papirgleder, thickers som trolig er fra AC.

Takker for besøket i bloggen min!

2 kommentarer:

Anita sa...

Hei!!!!
Så herlig det hørtes ut med ferie under varmere himmel! Og så Egypt da!!! Må ha vært en opplevelse for livet å få med seg pyramidene mm!!!
Nydelig invitasjon du har laget, og tøff flasketag!
Må også innrømme at det var flere flotte prosjekt nedover her som har gått meg hus forbi! Skjønner ikke helt hvordan det er gått til, men.... Har vært litt sløv med blogingen en stund... Masse fint i allefall=))))
Ønsker deg en fin ukeslutt, snaaaart helg!!!!
Klem ;)

Torill sa...

Så godt å se at det er liv igjen her:0) Har savnet dine kort og prosjekter, og ikke minst koselige kommentarer!

Nydelig flasketag!!!