lørdag 2. oktober 2010

Kort til Besten

Barna her i huset er så heldige å ha to Besten i familien, en på hver side. Begge to er verdens beste!! Her et kort til Besten her i Florø, som hadde bursdag for snart 1 mnd siden.

Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Craft kartong 10x15, mønsterpapir fra Magnolia og litt av et Graphic 45 papir (bilene). Prima og WOC blomster. Litt bølgepapp, og bit av en gammel bok som er sprayet godt med glimmer mist. Tekst stempel fra Papirgleder på craft kartong stanset ut med WWP. På innsiden er det også tekststempel fra Papirgleder, og QK Storybook bokstaver på brun mosegummi. QK dies. Baksiden personlig stempel fra Scrapmagasinet.

Hadde meg en fantastisk kveld på Færøykavlen i går med gode kollegaer. For en fantastisk fin gjeng vi er. Stemningen er alltid på topp, både på jobb hver dag og når vi samles til sosiale kvelder. Maten i går var helt fantastisk!! Et av de bedre havets festbord, med bla den lekreste kreps, nydelige akkar og ikke minst de jammy scampiene i chilisaus.

Nå skal resten av helgen nytes, her er det bursdag på gang i huset :)

1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Heisann Rita og vel overstått dag! :P Håper du fikk en koselig feiring sammen med familie og venner!

Nydelig kort til Besten i duse bruntoner :)

Ha ei super uke, skulle så gjerne vært med dere til Færøykavlen like så som til Svanøya tidligere. To steder jeg ikke har vært på sånne sprell før. Typisk! Godt dere koste dere, men det visste jeg. Utrolig kjekk gjeng!! :P

Klem,
Eli Kristin