tirsdag 19. oktober 2010

Mitt første...

Telyskort!!

Har brukt denne fremgangsmåten laget av Tine for Papirgleders Kreative sider. (Wow, det ble 4 linker i 1 setning :D ) Fikk starthjelp på treffet forrige helg til å bruke av Tim Holtz papirpakken min. Har rett og slett ikke turt å begynne å klippe og skjære i de. Så vakre er de papirene. Men det var bare å starte, så nå kommer jeg nok til å bruke de mer fremover. Har spart på den pakken i mange måneder allerede, så det var på tide ;)


Fremsiden
Innsiden
Detaljbilde
Detaljbilde

Materialliste: Bazzill vanille 15x15 som base. Skår på 1-3-7-9-21,5 sc. Så enkelt :) Mønsterpapirer fra TH som sagt, Gratulerer stempel fra Papirloftet, tekst stempel på innsiden fra Papirgleder. MS edge punch, wwp, spellbinder die og sheer bånd. Svertet kantene med creamy brown fluid chalk.

Kortet er gitt til min kjære svigermor, som samlet barn og barnebarn i helgen for å feire 60-årsdagen sin. En fantastisk helg!

Var som sagt på megahyggelig korttreff forrige helg, med innlagt shopping i forkant. Fant såååå lite å shoppe både av klær, sko og scrappeutstyr.  Så jeg satt meg rett ned å sendte av gårde en bestilling til Papirloftet når jeg kom hjem. Midt på natten, med gooood samvittighet. Deriblandt denne MS edge punchen og en til. Forelsket meg helt i Jorunn sine, så de ble et må ha. Takk Jorunn for lånet, og hjelp til å knekke koden på TH papirene!! Kommer et dåpskort etterhvert, som Jorunn og Ann Kristin hjalp meg i gang med.

Som om ikke dette innlegget er langt nok, må jeg få med en ting til:
Gratulerer Eli Kristin med god jenta di, som fødtes natt til i dag. Tipper dere fikk et magisk øyeblikk på helsestasjonen i Florø. Gleder meg til å se gull #4, ønsker dere alt vel!!

3 kommentarer:

Anita sa...

Kjempeflott, Rita!
Har tenkt eg skulle prøvd ut et slikt også en stund, men det har blitt med tanken....
Veldig kosellig med treffet!
Ha en fin kveld!
Klem, Anita ;)

Berit Tungland Sørbø sa...

Hei Rita!
Jeg fikk nettadr. din av Torstein. Jeg har i løpet av sommeren/høsten blitt HELT hekta på å lage kort. Men jeg er ikke helt inne på all pynten. Stemplene jeg har synes jeg blir flekkete , så jeg bruker for det meste PC til å lage tekster med.
Men her var jo noen nye ideer ser jeg. Disse møtene dere snakker om er det bare for "innvidde"?
Skal til England i neste uke og har planer om å besøke spesialbutikk der. Håper ting og tang er billigere der.
Jeg har laget album av noen av mine kort på Facebook. Er du der så kan vi jo bli venner? :)
BeritT. Sørbø

Eli Kristin sa...

Hei snuppelure, tusen takk for koselig hilsen og SMS'er! :) Det har gått i amming og amming, familie, besøk og hverdagsliv. Dagene flyr! Vi koser oss og jeg er kjempeglad for å ha Henning hjemme i 16 dager, he-he :P

Nå har jeg til og med blogget igjen og er på bloggbesøk hos deg, tjo-ho! Lover å komme sterkere tilbake - har masse SMS'er og mail som jeg ikke har svart på ennå, eek..

Må bare skryte av nydelig telyskort og skjønne detaljer. Det er noe jeg har hatt på to-do lista mi også. Dette var lekkert, tipper at svigermor falt pladask he-he. Kjempeflott easelkort og dåpskort over her også. Tipper at scrappetreffet gav mye inspirasjon og shoppingglede skjønner jeg, thi-hi :P Alt mitt er nedpakket, men det kommer en dag med tid og overskudd.. og kanskje skaperglede for meg også.

Kos deg herlige Rita, ha ei fantastisk flott uke. Stor klem fra meg ;)