lørdag 29. mai 2010

Kort til Ina

Synne skulle i bursdag til en klassevenninne fredag, jeg fikk laget dette kortet torsdags ettermiddag. Ina liker lilla, og er en ivrig skolemusikant.

Fremsiden
Detaljbilde
Innsiden

Materialliste: Lilla bazzill 15x15, mønsterpapir fra MME #291049. Fikk prøvd mine nye Sizzix dies av Tim Holtz, lekre. Notepapir av ukjent merke. MS sommerfugler, Prima og Petaloo blomster, med vintage stems (iris) fra Papirloftet. QK Aquarius bokstaver og tall i hvit mosegummi. Bling resirkulert av en beltespenne som skulle kastes. På innsiden har jeg brukt en av mine nye QK nestings former, og nok en sommerfugl med følehorn.

Gleder meg stort til MGP i kveld, "Share the moment" folks!!

lørdag 22. mai 2010

Konfirmasjonskort

Her er et bestillingskort jeg lagde for en kollega. Han skulle i konfimasjon som stolt fadder til konfirmanten Lene Kristin. Kortet er en lift av Eli Kristin sitt bryllupskort for en tid tilbake. Takk for inspirasjon!


Materialliste: Vanilla bazzill 15x15, mønsterark fra Papirdesign. Bit av en gammel bok, hjerteserviett fra Papirgleder, diverse blomster og spellbinders. Tekststempler fra Stempelglede. Bokstaver er QK Storybook og tall er QK Rollerskate, alt i brun mosegummi.

Ha en fortsatt fin helg. Her kommer svigers på besøk, og det er alltid like kjekt. Vi gleder oss store og små!

søndag 16. mai 2010

Restepapir kort del 2: Nå 10x15

Laget også noen kort i størrelsen 10x15, nok en grei størrelse å ha liggende. Må igjen få sagt at det ikke er de mest avanserte kortene dette, men veldig greit å få brukt litt restepapir innimellom.


Alle tekststemplene er fra papirgleder, diverse papir, pynt og teknikker.

Vi feirer byen vår denne helgen. På dagen i dag er det 150 år siden den ble grunnlagt.
Så gratulerer Florø!!

torsdag 13. mai 2010

Små kort av restepapir

Absolutt ikke verdens mest avanserte kort jeg viser i dag. Bare et knippe av en hel haug med småkort jeg lagde her en dag. Fikk brukt en promille av restekort esken min. Denne størrelsen er faktisk favoritten til mine søstre, greie til å ha liggende en del av. De er ca 7,5x10 cm.
Tar ikke med noen stor materialliste, da papirene nok er brukt på tidligere kort. Spør heller om du lurer på noe. Tekststemplene er fra Papirgleder. Stråstempelet på kort nr 1 er Tim Holtz, og der er det også en MS sommerfugl.

Nå er min lille kortboks full av sånne småkort, kjekke å lage når en ikke har andre planer.

Takk for besøket :)

lørdag 8. mai 2010

Rosa kort til Elise

Fikk bestilling fra en kollega på et rosa konfirmasjonskort til lillesøsteren hennes. Liker vel egentlig best å lage guttekort, litt motstrøms der jeg. Men innimellom er det kjekt med skikkelig rosa jentekort.

Side 1
Side 2
Side 3
Side 4

Materialliste. Bazzill 15x15, mønsterpapir fra Panduro designet at Vibeke Spigseth. Nydelig hjertepapir, som vel egentlig tilhører en bryllupsserie. Kan brukes til det meste for det.
Side 1: Tekststempel fra Stempelglede, datostempel fra Papirgleder og bokstaver fra QK Storybook i hvit mosegummi. MS sommerfugl punch. Hvit serviett hjerte, også fra PG. Div blomster, perlebånd, blondebånd og rosa stifter.
Side 2: Spellbinders diecuts, tekststempel fra Ett Trykk, WWP hull til pengegaven.
Side 3: Skrivefelt i samme design som side 2. Swirl stempel kjøpt brukt, tror jeg må legge det litt vekk snart...
Side 4: enkel med personlig stempel.

Ha en fortsatt fin helg.

torsdag 6. mai 2010

Konfirmasjonskort til Amalie

Kort til Amalie laget på bestilling av mammaen hennes.

Fremsiden
Innsiden
Tager
Skrivefelt
Baksiden

Materialliste: Papirpose, mønsterpapir fra Papirdesign.QG Marisa bokstaver (nydelig alfabet som jeg bruker altfor lite) og QK Rollerskate tall i brun mosegummi. QK hjerte og hjerteservietter, diverse blomster og blader. Halvperler og prikkete brunt sheerbånd. På innsiden er det tekststempel fra Papirgleder og Stempelglede, og rammestempel fra Tim Holtz. QK tager med tekststempel fra Stempelglede og Ett Trykk. Svertet og skrapede kanter.

Takk for besøket!

mandag 3. mai 2010

Konfirmasjonskort

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har fått dilla på posekort i ulike fasonger. Men nå er det tomt i heimen, så da blir det naturlig stopp for en stund. Tenkte jeg ikke skulle kjøpe nye med en gang, rett og slett for å ikke låse meg helt fast. Så får vi se hvor lang tid jeg klarer å holde meg.

Her et kort laget på bestilling. Valgte å ikke redigere de, da det var så kul bakgrunn. Deilig med vår og utebilder, ikke sant?

Materialliste: Papirpose, diggbart mønsterpapir fra Pink Paislee. Det heter Appealing, rålekkert. Bazzill i bakgrunnen. QK Storybook bokstaver, QK swirl, rund serviett, bit av en gammel bok. Blomster. Tekst stempel fra Stempelglede. Svertet og rufset kanter, stifter og litt bånd på tekst feltet. Swirl stempel kjøpt brukt på Scrapping.no.

Takk for besøket i bloggen min.

søndag 2. mai 2010

Nok et kort til Siri

Har vært unormalt stille her på bloggen i alt for lang tid. Har laget en del konfirmasjonskort, og levert invitasjoner og bordkort på bestilling. Men de siste ukene har det vært mye jobb, mange av døgnets våkne timer har gått med til jobb. Håper aske og tåke ikke lager mer trøbbel for helikoptertrafikken på laaang tid.  

Sent men godt, her er det andre kortet jeg laget til Siri sin bursdag. For 1,5 mnd siden... Bildene er tatt med mobil kamera.


Materialliste: Papirpose, BG og Maja Design papirer. Servietthjerter fra PG, tenk at QK nesting hjerte passet perfekt inni det!! QK Storybook bokstaver og QK Rollerskate tall i brun mosegummi. Halvperler, swirl fra Bosskut også i mosegummi. Tekststempler fra Ett Trykk og PG. Diverse blomster.