mandag 20. februar 2012

10-års jubilant i hus

I dag fyller vår flotte gutt hele 10 år. Rart med det, men den minste forblir liten litt lenger. Mor må nok se de harde fakta i øynene, at til og minsten er blitt stor... Kjekk og grei er han i allefall, så da får jeg være fornøyd med det. Koselig feiring i går, kompisbursdag får bli etter vinterferien.

Her et av kortene Magnus fikk:

Fremsiden
Innsidene

Materialliste: Brun bazzill 15x15, ukjent mørkeblått mønsterpapir, det lyse med stjerner fra Paper Loft. Brun bølgepapp, osteklut, tag med TH bokstaver. Tall fra Panduro, TH lenke, fotball charms og 'knapper'. Tekststempel fra Kort og Godt og bakgrunnsstempel på tagen også TH.
På innsidene er det brukt samme mønsterpapir, spellbinders og motivstempel fra NSS. TH hjørnestempel, og Norsk Stempelblad teksstempel kjøpt brukt på Scrapping.no.


Bokmerke, frem og bakside

På tide med et nytt bokmerke, og nå måtte det bli med favoritt fotball-lagene. ManU på ene siden, og Magnus i Brann supporterklær på den andre. Han ble storfornøyd, så dette var midt i blinken.
Materialliste: Svart bazzill, rester av mønsterpapiret fra Paper Loft, Katie bokstaver i hvit bazzill, MUFC bilde fra nettet og hjerter fra en Memory Bok dies. (Liiiiker masse å ha et QK alfabet med æ, ø og å).

Her et par bilder av jubilanten, tatt forrige helg. Da deltok han i Floramesterskapen i langrenn, og satte en flott pers i løypa:


Vi er å finne i bakkene på Geilo fra onsdag av, håper på flott skivær og føre.

Ha en strålende vinterferie.

3 kommentarer:

Marianns papirgleder sa...

Kjempekult kort!! og stilig bokmerke, du kan dette med å lage røffe guttekort ser eg og det er ingen enkel sak! Du er dyktig :)
Håpar det får nokre fine dagar på Geilo, i ettermiddag og kveld har det vore skikkeleg ruskevêr her i Førde. Ha ein fin tur og kos dåkke :o)

Heidi sa...

Fine fine gutten ♥ gratulerer så mye med den store dagen. Og hvilket fint kort da Rita. Er på vei under dyna og skal opp igjen om få timer så det blir bare en kort hilsen dette. Kos dere i vinterferien da, her starter den ikke før i neste uke.

Klem klem og hurra for storsjarmøren på hele 10 år ♥♥♥

Eli Kristin sa...

Heisann Geilo! Gratulerer så mye med flotte 10-åringen! Kuult kort og bokmerke og jeg så den flotte hilsenen i avisa i går også ;)

Kose dere masse og nyte vinterferien til fjells. Fikk ei lita helg med fjell, snø og moro, skulle gjerne hatt hele uken :P

Stor klem,
Eli Kristin