torsdag 16. februar 2012

Roooosa kort til Heidi

Tenkte jeg skulle overraske snille Heidi med bursdagskort i år. Flinke dama som studerer, og likevel finner tid til både å kreere og besøke blogger. Alltid like koselig når hun har skrevet en hilsen på bloggen min, så takk Heidi for at du er så god!!

Heidi er litt over gjennomsnittet glad i rosa, så det ble et rosa kort hi hi.
Inspirasjon til kortet fant jeg her hos dyktige Hanne.

Fremside
Detaljer og tag fremside og bakside
Bakside

Materialliste: Hvit papirpose, mønsterpapir fra Maja design. Ark fra en gammel bokside og hvit bølgepapp. Alle kanter svertet og skrapt. Magnolia dame malt med distress refiller. Diverse blomster og perler, blonder og charms. Metallhjørne fra Kort og Godt, osteklut og små bokstaver fra AC. Seam binding farget etter denne metoden.
På tagen har jeg benyttet en Fiskars borderpunch, spellbinders og Magnolia gren-dies. På baksiden av tagen et tekststempel fra Hobbyhimmelen, kjøpt brukt på Scrapping.no. Personlig stempel fra Scrapmagasinet, bånd og osteklut.
På baksiden av posekortet et tekststempel fra NSS:

♥ takk for besøket i bloggen min ♥

4 kommentarer:

Junhild sa...

Nydelig, tipper Heidi blir glad for dette :)

Klem Junhild

Marianns papirgleder sa...

Nydelig kort med søte detaljer!! og kjempefin "layout" eller kva ein kallar det på bloggen din! den er ny sidan sist ikkje sant??

Ha ein trivelig torsdagskveld :-)

Heidi sa...

Hei min venn
Ja gjett om dette kortet både varmet og gledet. Hadde kakebesøk i dag og kortet gikk runden rundt bordet og høstet rikelig med skryt kan jeg fortelle. Utrolig koselig å få en slik overraskelse i posten Rita. TUSEN MILLIONER TAKK!!!!
Også i rosa........sukk♥♥♥

klem klem

Lise Katrine sa...

Kjempe fint kort Rita! Syns du virklig har fått dreisen på malinga eg :) Blir inspirert til å ta ein tur ned i bula.... Kanskje eg skal hive meg rundt å få laga eit kort etter gammalt, skal i bursdag i Florø søndag ;)
Håpar vi treffast snart, savner ditt gode humør!
God helg og god ferie :)

Klemz