onsdag 25. januar 2012

Husker du??

Huff, nok en gang har bloggen vært stille litt for lenge. Har ikke noen god forklaring på hvorfor, er vel litt sammensatt kanskje. Kamera som var på rep, så var det visst linsa som måtte på rep, ferie, litt nok av data osv. Men lager kort jevnt og trutt. Får bare ikke tatt bilder, eller blogget så masse.

Husker du at jeg malte med distress en gang for leeenge siden? (Her er innlegget. Det er jammen 1 år siden, som tiden flyr... Og da som nå er Florø klar for en MGP delfinale. Det blir stas!) Har ikke fått laget kort med de stempeltrykkene, er ikke så flink til å bruke motivstempel på mine kort. Men her en dag bestemte jeg meg for at skulle de til pers.

Her to kort med Magnolia stempeltrykk:

Fremside
Detalj

Materialliste: Hvit bazzill 15x15, Maja design mønsterpapir. Magnolias stempel, TH stempel i kantene. Spellbinders, diverse blomster, perlegren, hjerte bling fra min datters gamle penalhus. Malt med distress reinkers, seam binding sløyfe farget med distress. Her er link til fremgangsmåte, hos superdyktige Anne Kristine.

Fremside
Detaljbilde

Materialliste: Hvit papirpose ca 13x15, Pion mønsterpapir. Spellbinders, diverse blomster og bånd.  Blomsterpunch, MS bladpunch med halvperle i blomsten. MS sommerfuglpunc, TH kanstempler og glitter.

Så får vi se om det går 1 år til jeg finner en anledning å få brukt kortene, har ingen planer pr nå.

Takk for besøket i bloggen min!!

5 kommentarer:

Marianns papirgleder sa...

Kjempefine kort du har laga!! Kjekt å høyre frå deg, lenge sidan sist.
Ha ein fin kveld :)

Mariann

Heidi sa...

Disse kortene er så fine Rita. Du maler jo bare helt nydelig. Blir alltid så glad når du har oppdatert bloggen din, for jeg tenker ofte på deg. Selv er jeg jo ikke så ofte innom i min egen heller, men håper det bedrer seg når jeg er ferdig med studiene. det er liksom grenser for hva man har ork til oppi alt. Men savner å ha en god stabel med ferdige kort jeg bare kan ta av når jeg trenger det, nå er det jo så ille at jeg har måttet kjøpr noen også, og det liker jeg dårlig he he!!
Kjedelig med kameraet som har vært ødelagt da, håper du har fått fikset alt nå, du tar jo så masse flotte bilder.

Sender deg en god klem ♥

-Heidi

Anonym sa...

Kjekt å høre fra deg på bloggen igjen. Jeg er stadig innom for å se om du har laget noe nytt. Veldig fine kort, Rita.
Klemz

Heidi sa...

Åååååååå skjønneste vennen min ♥♥♥
Da jeg åpnet postkassen i dag fant jeg en konvolutt fra de, og hva var det inni der????
Jo verdens vakreste bursdagskort ♥det må jo bare være noe av det skjønneste jeg har sett. Sitter bare her og smiler fra øre til øre og beundrer det. Også i rosa.......sukk ♥ Har aldri sett et slikt posekort før, så her var det bare å suge til seg en masse inspirasjon også. Gjett om jeg fikk lyst til å lage slike nå da?
Tusen tusen takk Rita, du gjorde meg virkelig utrolig glad. Dette kortet skal få hedersplassen på scrapperommet mitt.

Hjerteklem fra Heidi

Heidi sa...

Hei igjen :)
Må bare spørre deg om hvilken pose du har brukt på kortet mitt?

Klem klem