søndag 30. oktober 2011

Kort til en jubilant

Fant et par kort på minnebrikka mi, som ikke er blogget før. Blant annet dette, et bestillingskort for en kollega som skulle i bursdag. Ønsket var oransje, ellers frie tøyler. Ikke en farge jeg ofte bruker, men kjøper faktisk oransje papirer nå og da. Synes det er en kul farge, så det var godt å få et lite puff der. Fant frem dette Graphic45 papiret, og satte i gang.

Fremsiden
Detalj av fremsiden
Hele innsiden
Detalj innsiden

Materialliste: Brun bazzill, Graphic45 mønsterpapir (frem og bakside), motiv og sommerfugler. QK Storybook bokstaver, MS kantpunch, div blomster, bit av en gammel bok, osteklut. På innsiden et tekst-stempel kjøpt brujt på Scrapping.no, så produsent er jeg ikke sikker på. Rammen rundt skrivefeltet er fra Kort og Godt.

Det viste seg at mottaker av kortet har rødt hår, så motivet passet visst veldig bra. Så kjekt når bestiller blir fornøyd, det kan jeg like :)

Takk for besøket i bloggen, og ha en strålende søndag!

3 kommentarer:

Heidi sa...

ARG!!!! Her hadde jeg skrevet en kjempelang hilsen til deg også bare forsvant den.....jaja jeg prøver igjen.
Lenge siden jeg har vært her nå, og jeg håper du har det bra vennen min? Hos meg går det i lesing og lesing for tiden da det nermer seg en stor muntlig eksamen i pedagogikk. Gleder meg ikke akkurat.
Kortet ditt i oransje farger var kjempelekkert. Dette er en farge jeg skjelden bruker men som jeg synes er utrolig fin. Og de sommerfuglene du hadde brukt var orntlig lekre.
Ellers må jeg bare kommentere de flotte høstbildene under her. WOW de bildene av de trærne var jo bare som tatt ut av et eventyr. SÅ stilig!!!! Og de med øyenstikkeren må du jo få i glass og ramme-rene kunstverkene jo. Du er utrolig flink til å fotografere Rita, jeg er mektig imponert! Når jeg er ferdig med studiene mine skal jeg virkelig gjøre alvor av å melde meg på noen fotokurs. Det er jo så kjekt å ta bilder og sikkert enda kjekkere når man skjønner litt mer av de ulike prinsippene. Takk for flott inspirasjon iallefall.

Ønsker deg og dine en kjempefin søndag.

Stor hjerteklem ♥ fra Heidi

Jorunns hobbyblogg sa...

det var et lekkert kort!!

Jorunn

Gro S sa...

Kjære Rita!
Takk for hyggelig besøk på bloggen min. Jeg er jo ikke så kreativ verken på blogg eller i hobby for tiden. Så det var hyggelig at du ramlet innom når jeg først la ut noe...:)
Jeg har tatt meg en liten tur i din verden her....og for noen fantastiske kreasjoner du har! Og fantastiske høststemningbilder!
Håper du har det bra, vi har det godt her!
Klem
Gro