mandag 24. oktober 2011

En fantastisk dag!

I dag har det vært en usannsynlig vakker høstdag, Skal visst bli fint vær noen dager nå, og de skal nyyytes. (Godt med litt nedbørspause, kan en trygt si..)

Siden speilrefleksen som sagt er på service, er alle bildene tatt med min I-Phone. Alle bildene er uredigerte, har kun satt navn/årstall på.

Bildene er tatt ved Lillevatnet, mitt favorittsted her i Florø. Det er også fint ved Storevatnet, men litt mer intimt her.

Stien i vakre høstfarger #1
Stien i vakre høstfarger #2

♥ Soooool ♥

Paviljongen

Øyenstikker på en stubbe

Personlig likte jeg det siste bildet veldig godt, ser nesten ut som et maleri!! Det inspirerte meg også til litt lek med redigering. Så her et par redigerte utgaver:

I blåtoner

Cross process

Gi en lyd om hvilket av alternativene du likte best, kanskje jeg skal få det i glass og ramme??

Nyyyt høstdagens som kommer, de kommer ikke tilbake!

5 kommentarer:

Trine sa...

Nej, så smukke nogle billeder! Det er da vildt imponerende. Ja, naturen er nogle gange så venlig at give os nogle fantastiske motiver at arbejde med *S* Rigtig smukt og essensen af efterår.

Kærlige hilsner Trine

Anita sa...

Så fine bilder!! Som tatt ut av en eventyrfilm!!! :))
Nyt høsten videre du også!
Klem, Anita ;)

Eli Kristin sa...

Fantastiske bilder Rita. Herlig natur og så stilig "old photo"-preg over de. Jeg liker masse :) Det er bare å komme seg ut på tur og nyte go'været mens det er her.

Syns bilde nr 1 og 3 av øyenstikker'n var rimelig lik, men jeg tror jeg liker 3'ern best. Veldig bra bilde, så få det i ramme :)

Er imponert over kameraet på mobilen din. Fikk meg nytt leketøy i går, så nå leter jeg etter gode apps for bilder, thihi!

Slapp av og ikke stress, snuppa! Stor klem ;)

Anonym sa...

Så mange fine bilder, Rita. Jammen er det fint i Florø når sola skinner! Godt å se du tok det litt rolig i går, og at du har tid til å blogge litt igjen. Klem fra Siri

Rolf sa...

Heisann

Er sen til å kommentere høstbildene dine, men liker spesielt godt de fra stien. Virkelig høststemning. Usikker på hvor det er, men det kan du jo fortelle neste gang jeg tar turen til Florø :-)

Har du vurdert Flickr for bildene dine?

Talast