lørdag 22. oktober 2011

Bryllupskort

Ooops, har visst blitt en aldri så liten lang bloggpause her ser jeg. Lager fremdeles jevnlig kort, men pga trøblete kamera har jeg ikke fått tatt så mye bilder. Og en liten bloggpause var litt godt også kjenner jeg. Får se om jeg heretter får tatt bilde med det gamle digitale kameraet, mens speilrefleksen er på velfortjent service. Håper nesten det blir for dyrt å fikse, slik at vi kan kjøpe oss et nytt. Er nok en garantisak, så da legger vi bare i resten selv.

Her et brullupskort laget tidlig på sommeren, men som ikke er blogget:
Fremsiden oppslått
Hele innsiden
Innsiden øverst
Innsiden nederst

Materialliste: Pion design papirer, vanilla bazzill 15x15. Motivstempel fra Kort og godt, tekststempler fra Stempelglede. QK Rollerblades bokstaver og QK Chocolate tall. Prima + diverse blomster, hjertecharms, litt tyll og halvperler. Perlegren også fra Kort og Godt, bling bling båndpynt kjøpt på lokal lekebutikk, MS sommerfuglpunch. Svertet og distresset kanter.

Så får vi se når neste post kommer. I mellomtiden nyter jeg høsten til det fulle, min favorittårstid. Og lager selvsagt kort innnimellom.

Ha en strålende helg!!

5 kommentarer:

Kari sa...

Kjempefint bryllupskort!
Ja man blir litt hjelpesløs uten kamera...
Ha ei fin helg!

Eli Kristin sa...

Whooop whooop, nydelig kort Rita! Lur løsning med pengene der forresten, kreativt! :D

Tvi tvi for at det er for dyrt å reparere kameraet - eller at det er en garantisak!! Viktig med bra kamera, blir ikke det samme å blogge uten bilder. Håper du får kamera i hus igjen snart.

Gleder meg til du er tilbake på tirsdag. Nyt dagene imens! God helg!

Klem, Eli Kristin

Anita sa...

Heeeeey!!!
Kjekt å se et innlegg fra deg igjen!!!
Fin-fint kort!
Ønsker deg en riktig god helg!
KLem, Anita ;)

Trine sa...

Fantastisk smukt kort. Alt er bare gennemført og perfekt. Du laver så utrolig smukke ting og jeg er imponeret, hver gang jeg kommer forbi din log. Tusind tak fordi du deler dine ideer og kreative sager med os.
Trine

Siri sa...

Rita du er den flinkaste eg veit om :) Eg gleeda meg til eg skal bestille kort med deg igjen :)