lørdag 30. juli 2011

Bryllupskort

Det har vært en annerledes uke i landet vårt den siste uken. Vantro, sjokk, tårer og sorg, det er så ufattelig det som har rammet oss. Men en ting er sikkert: Jeg er så stolt av å være norsk. Så stolt over hvordan folket vårt har stått sammen, og kjemper mot terror med kjærlighet. Det må være godt for de som er rammet å føle sympatien og varmen fra hele landet, ja hele verden.

Tro ikke mørket når lyset går ned
i skumringens fall.
Alltid er det på jorden et sted
soloppgang.
                                            André Bjerke.


Har ikke laget kort siste uken, men kjenner på kroppen at nå må jeg snart innta rommet mitt igjen. Her et bryllupskort laget til forrige helg, på bestilling av en kollega. Inspirasjonen fant jeg her hos super dyktige Hanne. Begge papirene fantes i min samling, så da var jeg i gang.Materialliste: Vanilla bazzill ca 15x20. Mønsterpapir fra Pion og 3ndy papir. Motivstempelet er enten Kort og Godt eller Kreativ Hobby. Har i allefall klipt bort rammen som var rundt, og da ble det plutselig mye mer anvendelig. Alle tekststempel er fra Stempelglede. QK Storybook bokstaver og QK Chocolate tall, i craft kartong. Bånd fra lokal blomsterbutikk, diverse blomster, osteklut, hjertecharms og perlegren fra Kort og godt. Glitterlim, stifter, svertet og skrapte kanter. Skrivefelt av spellbinder dies og personlig stempel fra Papirgleder.

Til slutt vil jeg dele en sang med dere. Den er skrevet i en helt annen anledning, til et helt annet tema. Jeg har hørt masse på den i uken som har vært. Teksten er så vakker og sår på samme tid. Og Maria H. Mittet synger den så nydelig.
Det finnes ingen god versjon på YouTube, så jeg legger ved en link.

http://www.blagaver.no/epages/BlaKors.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/BlaKors/Categories/Gaver/Singel

Størst av alt er KJÆRLIGHETEN!!

4 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Så sant, så sant! Uvirkelig det som skjedde i Oslo/Utøya og blogging etterpå virket bare tomt og fjasete, ubetydelig.. Til jeg fant inspirasjonen igjen. Flott dikt du har funnet frem, passer så godt..

Kjenner Geir, flott kort til det forelskede brudeparet :) Helt Rita-kort selv om inspirasjonen kom fra annet sted. Du har din egen stil. Berre lekkert!! :)

Ønsker deg & dine ei riktig god helg! Venter de to eldste hjem i morgen, så i dag i fine været skal jeg gjøre det jeg har utsatt altfor lenge. Det er nærmest blitt en tradisjon - jeg rydder klær, ting og vasker rommene skikkelig mens de er borte! :D Og det blir alltid dagen før, stress.. dååne! :P

Klem, Eli Kristin

Heidi sa...

Hei vennen
Jeg har nesten ikke ord jeg heller for alt som har skjedd, det er nesten så man tror det ikke er sant. Var på ferie på Rhodos når det skjedde og man satt jo helt som lammet der nede, vondt og ubeskrivelig. Går i klasse med ei somkjente to av offrene og det gjør vondt for mange.
Men fint å komme inn her da og se det nydelige kortet du har laget - elsker som alltid stilen din vennen min ♥

Sender deg en diger hjerteklem ♥

Heidi sa...

Hei igjen vennen
Takk for koselig hilsen i bloggen.
Jeg kan love deg at det som regel ikke er så ryddig inne på rommet mitt - når jeg holder på så flyter det over alt. Men det er vell sånn det blir. Koser meg uansett.
Håper å få tid til å lage litt dette året også, men det får komme som det kommer. I november sal jeg ha en omfattende ekamen i pedagogikk - muntlig noe jeg virkelig ikke kan fordra. Så jeg må nok pent sitte med nesen i bøkene hele høsten.
Men denne helgen tar jeg lesefri. Er alene med ungene og det er fotballcup på Martine. Har planer om å få laget et par kort de dagene der.

Ha en toppers kveld.

Hjerteklem ♥ fra Heidi

Jannhild sa...

Det ble lite blogging på meg også i en tid etter tragedien! Vi fikk den litt tett på...gikk veldig inn på eldstejenta mi som kjente gutten fra Askøy som ble drept. Helt forferdelig at en syk syk psyk mann kan gjøre så mye vondt!!!Helt nydelig kort Rita!!
Vakkert!!

Stooor klem fra meg til deg!!
Jannhild