søndag 10. juli 2011

Kjolekort til Emilie

Fant som sagt bilder av kjolekortet til Emilie niese. De andre kortene jeg laget til henne, kan du se her og her. Malen til kjolekortet finner du her i Mariannes blogg.

Fremsiden
Sett fra siden

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterpapir fra Maja design. Tekststempel fra Stempelglede, diverse bånd, halvperler og blomster. Svertet kanter, spellbinders.

Sammen med kjolekortet fant jeg også bilder av ett konfirmasjonskort til. Legger det med, så er vi heeelt ferdig med årets konfirmasjonskort.


Side 1
Side 2
Side 3

Materialliste: Brun bazzill, 15x15, mønsterpapir fra Fiskars (en god gammel favoritt!!) Tekststempel fra Stempelglede, TH Vintage bokstaver i hvit mosegummi. Spellbinders, osteklut, diverse blomster med svarte halvperler i midten. Tekststempel på innsiden fra Kort og Godt. QK Rollerskate tall, også i hvit mosegummi.

Da er ferien over for min del for i år, tilbake på jobb igjen i morgen. Er så rar at jeg alltid gleder meg til å begynne på jobb igjen etter 3 uker fri. Det er nok liksom, så det skal bli kjekt å treffe gode kollegaer igjen. Ferien i år ble en rundreise i Sør-Norge. Startet i Bergen med Brann kamp, kjørte via kysten og endte opp i Kristiansand. Trodde vi var ferdig med Dyreparken, da ungene er blitt ganske store. Men de elsker dyr, og de ønsket seg tilbake. Så da ble det en tur til på oss. Og der var det kommet et flott badeland siden sist, så vi koste oss 1 dag der også. Veldig bra!! Hjemturen gikk via innlandet, med en overnatting på Flå og besøk i Bjørneparken. Bedre der enn vi hadde forventet, så det gikk noen timer der og. Ungene fikk prøve fjellklatring i tau, og det var veldig spennende. Kjetil og ungene har 1 uke ferie til, så får vi de hva været tillater av sprell for de.
Takk for besøket i bloggen min!!

1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Tjo-ho Rita! Kjempeflotte kort. Kjolekortet var jo spesielt da, falt nok i smak hos ei lita frøken vil jeg tro! :D

Rart å være ferdig med ferien så tidlig eller? Godt du jobber litt variabelt, så har du noen dager mellom slagene utover likevel du ;) Litt ferie om mann og unger er på tur også, thi-hi! :P

Tenker på Bjørneparken på Flå hvert år og sjekket priser der i fjor. Syns det var rådyrt, men kanskje det er artigere og mer å gjøre og se enn man tror på forhånd? Må vurdere det igjen, he-he! :D

Nyt søndagen og lykke til med jobbstart i morgen. Hilse gjengen masse! Klem, Eli Kristin