søndag 17. juli 2011

Kort à la Eli Kristin

Har laget kort etter Eli Kristin sine spesialkort, takk for inspirasjon!!

Kort til niese Sara, som fyller 10 om et par dager. Ble feiret i dag, siden de reiser på ferie akkurat på hennes bursdag. Frankrike/Paris inspirert, siden deres ferie i fjor gikk til Paris.


Fremsiden
Utsidene oppslått
Innsidene oppslått
Sett ovenfra

Materialliste: Vanilla bazzill, mønsterpapir fra TH (en samlepakke). Hjerteserviett fra Papirgleder, metallhjørne og brads fra Kort og Godt, osteklut, nøkkelcharms, diverse blomster. QK Chickadee bokstaver og QK Harvest tall, dekket med crackle accent. Motiv fra nettet, pusset med sandpapir i kantene. På innsidene har jeg brukt Marianne Design dies med tekststempel fra Norsk Stempelblad. Paris/Eiffeltårn stempelet er kjøpt brukt på Srcapping.no, og produsent er derfor ukjent. Diverse bånd, svertet og skrapt alle kanter.

I går hadde vi en sjelden fin sommerdag, så da måtte vi finne på noe gøy. Vi tok oss en tur med båten, med grillmat og badetøy. Badetøyet kom hjem uten å bli brukt, men vi hadde en fin tur. Fikk tatt noen bilder på øya vi gjorde strandhogg på. Her er et av de, uredigert:Likte så godt fargene i berget.

Her et veldig redigert bilde av Magnus sønn, 9 år:


Dette bildet er inspirert av Alf Vidar Snæland sine bilder på FB. Han tar de mest fantastiske bilder, og redigerer så lekkert. Han er en gammel skolekamerat av meg, takk for inspirasjon Alfi!!

Takk for besøket i bloggen!!

1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Flotte Magnus!! :D Fint bilde av ham, Rita! Jeg likte veldig godt det bilde over der også, herlige farger! ;)

Jeg laget et stort lerretsbilde av et redigert utsnitt av et bilde jeg tok for litt siden, men var ikke så veldig fornøyd.. skulle nok fått laget det som bilde i ramme i stedet. Blir nok gjort også om litt, for bildet likte jeg. Artig hobby vi har fått oss Rita :D

Sant de kortene er greie og praktiske? Er hektet på de og din variant var kjempeflott, liker masse!! :P

Ble det Terdalskeipen på dere forresten? Ha ei fin uke snuppa, god klem fra meg xxx