onsdag 25. mai 2011

To til Emilie

Vi var selv i konfirmasjon i år, til vår eldste niese, vårt første tante og onkel barn. Emilie var en nydelig konfirmant, og vi hadde en flott dag sammen hele storfamilien. Hennes første 'voksne' avgjørelse, var at jeg kunne blogge kortene uten å sladde bildet :)

Først et posekort, som var fra besteforledrene. Det neste er fra onkel og tante i Åsane. Lagde et kjolekort etter denne malen av dyktige Marianne, som var fra oss. Tror du jeg husket å ta bilde av det da...

Fremsiden
Skrivefelt
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir fra BoBunny. Farget osteklut, gammel bokside, blomster punch, halvperler, tiny alphas. Tekststempel på forsiden og hjørnestempel på skrivefeltet, er begge fra Stempelglede. Spellbinders, skrapet og svertet kanter. Personlig stempel fra Papirgleder.

Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mlnsterpapir fra Maja Design. QK Storybook bokstaver og tall, diverse blomster, halvperler og osteklut. Tekststempel fra Stempelglede. På innsiden tekststempel fra Papirgleder, spellbinders og swirl stempel fra ? Enkel bakside med stempel fra Scrapmagasinet.

Ha en flott uke, tross nedbør og aske....

Ingen kommentarer: