torsdag 26. mai 2011

To konfirmasjonskort til gutt

Tror jeg har sagt det før, men jeg liker aller best å lage guttekort. Så jeg blir alltid glad når noen bestiller kort til gutt :):) Her to posekort som ble laget på bestilling i konfirmasjonsrushet.

Forsiden
Innsidene
Skrivefelt
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir ukjent, skal sjekke. Tag og bit av en gammel bok badet i kaffe, tekststempel fra Stempelglede, blomster fra Papirloftet, osteklut og diverse bånd. På innsidene er det brukt spellbinders, tiny alphas og tekststempel igjen fra Stempelglede. På skrivefeltet er det brukt Nelly Snellen dies. På baksiden personlig stempel fra Papirgleder.


Fremsiden
Detaljbilde
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, nok en gang brukt mønsterpapiret fra Pink Paislee. Tekststempel fra Stempelglede, diverse scrap (klestag og noe på en rull fra Biltema hehe) QK Storybook bokstaver og tiny alphas tall. Stjernestempel fra Inkido, designet av superdyktige Kristine, tekststempel fra Papirgleder og Spellbinders dies. Samme personlige stempel som ovenfor.

Da blir det middag på Hjørnevikbua i kveld, med jobben. Gleder meg til det, det blir nook fisk/skalldyr på meg. De er råååå på det der. Og som sagt før i dag: Blåtur i morgen. Huttetu, hvordan skal dette ende?? :):)


1 kommentar:

Line A sa...

Kjempelekre kort! :)