onsdag 26. september 2012

Hurra for Lene ~ 8 år

I går feiret vår søte og gode niese hele 8 år, tiden flyr. 'Alle' bestiller kort i hennes familie, på begge sider. Så det ble totalt 5 kort til henne. Får dele de opp i minst to innlegg.

Det første kortet er inspirert av dette flotte kortet til superdyktige Anne. Hun er desidert min favorittscrapper, elsker alt hun lager!!! Ingen over, ingen ved siden av.  Ble ikke super fornøyd med liften min, får bare prøve igjen en gang til.

Fremside
Detalj
Innsidene

Materialliste: Craft bazzill, Maja Design papir. Ny dies til fronten fra Lifestyle Craft (lurer på om det er gamle 'QK'. De var i allefall merket med QK. Ikke imponert over kvaliteten, papiret krøller seg når jeg stanser. Så om noen har tips, mottar jeg det med takk) Selve kortet på baksiden er 12,5x12,5 cm. Kakeserviett, diverse blomster, kaffefarget bånd, halvperler, MS sommerfugl dobbel. Alfabet og tall kjøpt hos den lokale Fotobutikken for en stund siden.
På innsiden samme dies, kakeserviett delt i to. Stempler fra diverse produsenter til bakgrunnen. Tekststempel fra Kreativ Hobby.


Det neste kortet er inspirert av dyktige Anne Bodil, bla dette kortet.

Fremside
Innsidene

Materialliste: Hvit bazzill 13x15, mønsterpapir fra Magnolia + rester til sommerfuglen (mener det var et Maja Design ark). Cheery Lynn dies, Marianne Design sommerfugl (mener jeg) og svarte halvperler. Bokstaver og tall QK Chocolate i svart mosegummi.
På innsiden tekststempel fra Kort og Godt, spellbinders dies.

Takk for besøket i bloggen min!

3 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Griselekkert, Rita! Må ta en tur innom disse bloggene du nevner senere. Superflotte kort, lift eller ei! Personlig og skjønne - og jenta like så. Nydelig bilde :)

Passe tøft kort til passe tøffe Wenche under her også. After eight ja. Enda en grunn til å kjøpe det, thi-hi! Ser nytte i det meste du. Me like!

Nyt dagen videre! ;) Stikker til fjells i ukjent terreng om litt.

Klem,
Eli Kristin

Heidi sa...

Så nydelig dette var Rita, og FOR en heldig jente som får flere kort laget av deg ♥ kan tenke meg de blir tatt godt vare på. Med slike flotte kort så er det jo nesten ikke så nøye med gaven :)

Ha en toppers kveld min venn

Klemmer fra
heidi

Anonym sa...

Kortene du lager er bare SÅ flotte. Lene ble stor-fornøyd når hun våknet til et flott bilde av hun og Tutta... Og ja, jeg må jo ta vare på alle kortene som du har laget. Lurer på om jeg må bestille kort til en 40-års jubilant som jeg kjenner neste uke....? Hilsen Siri