mandag 10. september 2012

2 kort til Besten

Forrige helg feiret vi Besten sin dag litt på forskudd. Han er bortreist på dagen, selv om det ikke var rund dag. Han ønsket seg rødvin, og det fikk han av oss barna. Så fikk barnebarna gi en gave alene (kan ikke gi alkohol i gave fra søte små, hehe)

Tag på den ene flasken 
Fremsiden
Innsidene
Detalj stempel

Materialliste: Craft bazzill, mønsterpapir fra ukjent produsent. (gammelt, kjøpt på nå nedlagt scrappebutikk i nabobyen) Motivstempel fra Kreativ Hobby, tekststempel fra Papirgleder utstanset med wwp. Hampetråd, osteklut og svertede kanter. Brukt spellbinder der flasken skal sitte, og den utstansede rundingen på selve kortet.
På innsiden tekststempel fra Kreativ Hobby. Brukt spellbinders både på skrivefelt og tekststempel felt.

Her kortet fra barnebarna. Besten synes de enkleste kortene jeg lager er de aller fineste. Så da ble det et c&s kort til han. Sterkt inspirert av kortene til dyktige Lena, så takk for inspirasjon!


Fremsiden
Skrivefelt

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterpapirrest fra den stadig voksende restekassa.. Tekststempel fra Papirloftet og sommerfugl fra Papirgleder. Måtte bare ta med skrivefeltet på innsiden. Koselig hilsen fra barnebarna, signert av 4 av 6 av de. De to siste signerte når vi kom i bursdagsbesøket.

Takk for besøket i bloggen min!

2 kommentarer:

Heidi sa...

Tenker Besten ble glad for dette jeg! Kjempestilig var det ♥og særlig når alle barnebarna har signert også.
Likte utrolig godt den teksten om vin -knallbra!!!

Klemmer fra
Heidi

Eli Kristin sa...

Stilig Rita!! Det enkle er ofte det beste. Likte de kjempegodt og mottaker'n vil nok sette veldig pris både på gave, vintag og sjarmerende hilsen på herlig kort fra barnebarna også :)

Berre lekkert!

Eli Kristin