onsdag 22. april 2009

Dåpskort på kort varsel

Fikk laget et par enkle dåpskort på kort varsel. Min kjære mann er i Oslo denne uken, så jeg var spent på om jeg fikk tid til å lage disse kortene. Det gikk greit, men de ble kanskje i enkleste laget. Her er det ene:

Materialliste: Blå bazzill 15x15, mønsterpapir fra Husfliden, hjerteserviett fra Papirgleder. Ikke mange igjen av de nå, så kanskje jeg må kjøpe en pakke til. Synes de er fine, og passer til flere anledninger. Hjørnestempel fra Stempelglede, stemplet med wethered wood distresspute. Tekststempel fra Kort og godt, QK Aquarius bokstaver (dobbeltsjekket av navnet skrives uten -d Ü). Blomstene er en gave fra snille Jannhild, hjertelig takk!! Blomstene er svertet, og har også fått litt glitter på seg.

Ellers var jeg på kino i går, Hilde og jeg så "Menn som hater kvinner". Den var helt utrolig bra, anbefaler alle å se den. Den var kanskje i det skumleste laget for meg som er "alene hjemme", så jeg savnet ridderen min når jeg skulle legge meg. Og ja, jeg er litt pysete.... Takk for i går Hilde!

2 kommentarer:

Anita sa...

Ja, gitt om! Gleder meg veldig!
Har no i boks det meste for å være klar...Har jobbelørdag og en mann som skal til Oslo i helgen,så har fikset med barnevakt, og så er det ei veninne som kommer for å ligge over til søndagen....alt på en gang, men sånn er det, det går bra =)
Er imponert over produksjonen din! Det går jo unna så det suser!!!
Snakkes snart;)
Klem

Riet sa...

What a gorgeous card Rita.

Hugs Riet.x