torsdag 9. april 2009

Nok en gang SK

Har flere ferdig malte trykk av Sarah Kay liggende. Fått nye papirer i posten, og dette måtte jeg bare prøve med en gang. Det er fra Paperloft, og var nydelige farger på. Litt høstaktige kanskje, men men. Dette kortet ble til i en fei, og lagde seg selv med ting som lå hendig til på scrappepulten min.

Materialliste: Bazzill 15x15, mønsterark som sagt fra Paperloft. Brukte baksiden som matte og detalj. Motiv av Sarah Kay malt med distress. Bit av en gammel bok, restene av en nydelig QK dies (det blå), svart bling og papirremse fra Panduro. Tekst får jeg vurdere etterhvert. Kjapt og enkelt.

Ha en fortsatt fin påske!

5 kommentarer:

Anita sa...

Så fint det ble!
Malingen går no som en drøm ser eg!=)
Ha en supers dag;)
Klem

Eli Kristin sa...

Nydelig kort igjen Rita og fargene er skikkelig ton-i-ton. Herlig! ;)

Nyt resten av dagen!!

Riet sa...

wowww Rita,what a beautiful card,l love the stamp and colour.

hugs Riet.x

Hanne sa...

NÆH, så fiiint! Syns papiret var nydelig, åsså så smart med kort som blir til av seg selv! Hvis jeg rydder litt på hobbybordet mitt, så kanskje det skjer med meg også? *hehe*

Ønsker deg en knallfin påske, Rita, med mye sol og glede! Jeg skal kose meg sammen med familien på turer hit & dit, og kanskje få gjort unna en og annen forberedelse til konfirmasjonen ;)
Blir rart at Inga ikke er sammen med oss, ja, men vi må bare se litt stort på det; det kommer nok dager etter denne som vi får feiret i samlet flokk!

Nå er det tid for Malarky her...
God klem fra Hanne:)

Hege-Annie Simonsen sa...

Nydelig kort! Så flott mønsterark! Og så herlig det høres ut, at kortet lagde seg selv!! :-)

Ønsker deg en kjempeflott påske!! :-) Klemmer, Hege