fredag 11. juni 2010

Tidlig ute :)

Har min andre fridag i dag, har 2 fridager hver 5. uke. Og det er kjærkomment. Gjør meg klar til blåturen i kveld, alltid like spennende hvert år hvor turen ender. I fjor endte vi opp på Åmot gård i Bygstad, en flott plass.

Er tidlig ute i år, og har allerede laget kort til min niese som fyller år i juli.

Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Bazzill 15x15, mønsterpapir fra Kaiser Craft, Blushed P257 Devotion. Like fint på begge sider... Baksiden er svart med rosa mønster, ikke brukt her.
Fremsiden: Tekststempel fra Papirgleder, QK Storybook bokstaver og QK krone fra en ramme. Div blomster, den store hvite er rester fra Siri sitt bryllup i fjor. En glede å bruke de, gir gode minner. Bit av en gammel bok og hvitt papir fra en konfekteske. MS sommerfugl, Heidi Swapp hjerte og en charms som jeg har fått av Eli: Takk!! Fiskars border punch og metall hjørne fra Kort og godt.
Innsidene: QK hjerter og tekststempel også her fra Papirgleder.
Baksiden: Personlig stempel fra Scrapmagasinet.

Har tenkt å ta det rolig i kveld, for ikke å ødelegge så mye av helgen. I morgen skal jeg kjenne etter hvor gode venner/kollegaer jeg har :-/

God helg til alle!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
Så fint kort til Sara. Det blir hun sikkert glad for.
Lykke til i kveld, og trenger du "hjelp" i morgen - så er jeg ikke langt unna.
Klem fra Siri

Eli Kristin sa...

Heisann snuppa! Nyyydelig kort, du var heldig med fridagene dine gitt :D Sommerslig og flott kort og det er jo ekstra kjekt å bruke litt "minner" også ;)

Har sett noen flotte bilder fra blåturen. Så virkelig artig ut. Hadde en anelse om at det ble Svanøy og skulle gjerne blitt med dit, for jeg har ikke vært der på sånt opplegg før. Jaja :/

Nyt resten av helgen, klem fra meg

Gladie sa...

Så deilig med fridager innimellom :) Lekkert kort! Ha en fin søndag :)