lørdag 10. juli 2010

Den store barnedåpen 2010

På amerikas nasjonaldag 4. juli, var vi i årets store barnedåp. Det var vår flotte nevø, Eirik, som ble døpt. Både Kjetil og meg var faddere, så det var ekstra stas. Rørende er det uansett i alle barnedåper. Vi hadde en fin dag i Mjømna kirke på Byrknes.

Her er kortet fra oss, mitt første kjolekort. Ungene var veldig tvilsom på kjolekort til en gutt, men når det var til dåp gikk det til nøden an...

Kjolekort

Fremsiden

Innsiden

Baksiden

Materialliste: Lyseblå bazzill, mønsterpapir fra den lokale Husfliden kjøpt for lenge siden. Stripete papir i nydelige lyseblå nyanser. Papirhjertebård fra Panduro, div blomster og blader fra WOC. Innsiden har jeg hjerteserviett fra Papirgleder, motivstempel fra Johanna Sheen, QK Storybook bokstaver og Heidi Swapp hjerte. QK hjerte og Spellbinders.

I helga er det FotballFlora, en stor happening i vår flotte by. Kjetil spilte for FSK mot gamle Liverpool helter. Jammen fikk han scoret på Bruce Grobelar også, ikke verst å ha på fotball cv-en det hehe. FSK tapte 7-2, LFC vinner hvert eneste år.

Fortsatt god sommer til alle :)

1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Nydelig kjolekort og det passer da både gutter/jenter i lekre dåpskjoler :) Håper dere nyter en velfortjent ferie i go'været nå :)

Har tatt bloggedvale i takt med det slukne sommerværet, men vi er nå her i by'n og slapper av. Følger opp husprosjektet, der skjer det iallfall litt heldigvis ;)

Ha en herlig sommer - hilse masse til gjengen der med deg, he-he :)

Klem
Eli Kristin