torsdag 9. september 2010

Kort til en kollega

Her er et kort jeg laget til en kollega som skal begynne å studere. Fant fram bilde fra nettet. Lenge siden jeg har laget kort med motiv nå, var på tide :) Fikk samtidig brukt det ene av to ekslusive Spellbinder sett kjøpt hos Scrapy Land i USA. Dette var mindre enn jeg hadde forestilt meg, men allikevel det jeg likte best.

Fremsiden
Innsidene

Baksiden

Materialliste: Kort fra kortpakke kjøpt hos Papirgleder, ca 13,5x13,5. Mønsterpapir er Prima Cavalier, Smoking Jacket. Kjøpt nylig hos Hobbykroken. TH Sizzix kantdies #656625. Blomster fra Papirloftet, stifter, tyll, svertet kanter og bit av en gammel bok. Tekststempel på innsiden er fra Stempelglede, og det personlige stempelet på baksiden er fra Scrapmagasinet.

Motiver er som sagt funnet på nettet. Er også det samme motivet som i headeren min, men ikke det samme kortet.

Snart helg igjen, ukene og månedene fyker av sted...

1 kommentar:

Eli Kristin sa...

Heisann Rita, tusen takk for koselig hilsen. Lenge siden jeg har sett deg, treffer jo bare på Kjetil og Magnus, hi-hi :D

Nydelig kort, hvem er det som skal bli student nå? Tar en tur innom jobben snart, men ikke neste uke. Det går stort sett bra her, men den siste tiden har jeg holdt meg i skyggen for det meste. Alldeles nydelig vær likevel :D Og ja, fokus er mest rettet på hus og baby. I morgen er det bare 5 uker til babyen kommer og huset blir trolig ikke klart til innflytting :/

Meeen - jeg har laget et kort i dag. Nevøen til Henning skal konfirmeres på lørdag, så nå måtte jeg til pers. Det gikk litt tid før inspirasjonen kom der jeg satt med kaffien og kikket og lurte på scrapperiene mine, men sååå fikk jeg det til. Kommer på lørdag ;)

Kos deg snuppa, snart helg - hilse gjengen! Stor klem fra meg.