lørdag 13. september 2008

Advarsel: Spreke farger!

Først vil jeg gratulerer min kjære stefar, Torbjørn, med dagen i dag!! Gleder oss til å feire deg i ettermiddag. Kortet hans blir snart til ;o)

Niesa mi, Lene, blir 4 i slutten av mnd. Og det er flere som har bestilt kort til henne, så da må vi variere litt. Fikk trykt opp en god del stempeltrykk av Jannhild når hun var i byn. Tuuuuusen hjertelig takk!! Da fikk jeg bla dette flotte Penny Black motivet. Når jeg skulle bruke det, skjønte jeg med en gang hvilket ark jeg ville bruke til:

Materialliste: Bazzill, AC mønsterark, 34360 Street fair. Så fargerikt og kult, synes jeg. Motiv malt med distress, Prancer thickers.

Når jeg hadde papirene framme, måtte jeg lage ett kort til. Passer en sprek dame:

Materialliste: Samme papirer som over. Art impression stempel malt med distress, tekst stempel fra Kreativ Hobby.

Senere i dag skal Magnus i bursdag til en klassekamerat. Litt kjapt kjapt kort, men....

Materialliste: Bazzill, ukjent mønsterark kjøpt på loppis på Papirgleder. (kjøpte en bunke med 250 15x15 ark, et fantastisk godt kjøp!! Mange skatter der!) Magnolia motiv malt med distress. Platform thickers.

Nå har Eli Kristin lært meg å ikke flytte bildene når jeg lager innlegg, så nå kan du klikke på bildene for å se de litt større.

GOD HELG!!!

3 kommentarer:

Hanne sa...

Herlige tider da Rita, for en produksjon! Det ene flottere enn det andre, for ikke å snakke om det tredje! Gurimalla, så flink du er å fargelegge med Distress asså! Jeg skulle prøve ut en ny type vannpensel i går og fikk ny dilla, for denne var SÅ mye bedre! Hurra :)

Og nå lærte jeg jammen noe nytt også, vistte ikke at flytting av bilder hadde sammenheneg med om det går an å forstørre dem etterpå! Takk for tipset, Eli Kristin!

God helg, vennen, kos deg på bursdag!
Klemmer fra Hanne:)

Eli Kristin sa...

Så supre kort Rita, og ja fargerike og flotte. Litt annerledes enn de du pleier å snekre sammen også. Kjekt med slike utfordringer, he-he! Papirene er jo som laget til stemplene dine og distress'n sitter som støpt her. Dyktig du er! Kos deg mye i kalas i dag da! ;)

Hege-Annie Simonsen sa...

Stilige kort, Rita! Og så søtt det nederste - den Edwin med rosene er supersøt! :) God helg videre til deg! Klem, Hege