søndag 28. september 2008

Bryllup i rødt

Da er nok en helg over, og vi har hatt vår første smak av høst. Deilig med litt vind og nedbør, da koser jeg meg. Høsten er den årstiden jeg gleder meg aller mest til! Vi har kost oss med bading, og mye kortspill denne helgen.

Garasjefesten lørdag ble en suksess. Vi ble servert deilig baccalao, reker og krabbe i massevis. Nam, nam! Og i godt selskap ble det en koselig kveld, så takk for oss Siv og Rune Andreas!!

Fikk laget de kortene jeg skulle i helgen:


Materialliste: Bazzill i svart og rødt, mønsterpapir "Love in bloom" fra Flair design. Hangler & Stanglar par malt med distress (måtte trykke på bazzill før jeg fikk akvarellpapir. Så malingen blir rimelig enkel på disse tidlige trykkene.. Og takk igjen Anita for lånet :D) Bruden har fått en halvperle i halsen, etter idè fra Hanne. "Til Brudeparet" fra Kreativ Hobby. Det andre er jeg ikke sikker på, tror det også var ett av Anita sine stempel. Vellum blomst med glitterlim, prima blomst med bling i midten. Bånd med bling spenne på. Svarte Gloss Touch prikker her og der.Materialliste: Bazzill i to farger, Rhonna Farrer mønsterark, Crimson swirl. Samme H&S par, bølgepapir, Primablomster, chipboard fra Panduro farget med stempelpute og gitt en krakeleringseffekt. Svarte Gloss Touch prikker også her, og over datoen. Filt hjerte, trolig også fra Panduro.

Og så fikk jeg snekret sammen et kjapt kort til ei klassevenninne av Synne:


Materialliste: Bazzill, mønsterark ukjent (fra en stoooor pakke jeg kjøpte på loppis) Platform thickers, Magnolia stempel malt med distress. Bølgepapp, og svertede kanter.

9 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Så flotte kort!!

Ja, høsten er en fin tid! Selv om det regner og vinden uler og det piper rundt husnovene innimellom!! Har holdt på å regne bort her i helga, men vi står han av! ;)

Ha ei fin uke! :)

Marte sa...

Ha-ha! :)

Ja,du sier noe.. Heldigvis er det bare et redigert bilde på nettet - men han gikk noen runder før det var ok å legge ut på bloggen,gitt ;)

Så flotte kort du har laget, bokstavene er så tøffe altså!! :)

God klem fra meg

Heidi sa...

Hei vennen!
Ikke vet jeg hva som er galt men bildene kommer ikke fram her hos meg. Får prøve å kikke innom igjen litt senere. Men siden det er du som har laget de så er jeg jo helt sikker på at de er kjempefine da!
Koselig å lese at garasjefesten var en suksess.

Stor klem fra
Heidi

Marianne sa...

Kjempekoselige bryllupskort!
Jeg liker også høsten, kald klar luft og mørke kvelder...og god samvittighet ved hobbybordet:)

Klem Marianne:)

Eli Kristin sa...

Hei Rita, takk for kommentar. Kjekt at dere koste dere i nabolaget - ventet på deg i tilfelle du skulle ha assistanse hjem, knis :)

Flotte kort du har laget - fikk først ikke se alle kortene, men nå er det bare det første som ikke vil vise. Photobucket hadde "heng" i sted, kanskje derfor?

C u in the mornings!

Jorunn sa...

Kjempeflotte kort med stilige detaljer! Herlige farger.
Lite også sååå godt det byllup i gull....Lekkert! <3

Har kost meg i høst været eg også!!!!
Den beste årstida for oss stemplere! :o)

klem,
Jorunn

Nina sa...

Så fine kort du har laget. Stilig med bryllupskort i andre farger enn pastell.

Heidi sa...

Hei igjen snuppeluppa!

Endelig kom bildene opp her hos meg også - og ganske som jeg trodde så var de kjempefine.
Flotte farger du har brukt. Jeg er selv utrolig dårlig på å bruke rødt men får vell begynne å øve nå som det nermer seg jul.

Nattaklem fra
Heidi

Hildegunn sa...

Hei!
Takk for koselig kommentar!
Du har laget veldig flotte kort og lagt ut her!
Skjønner godt at du er helt hektet på maling med distress, for det var virkelig morsomt!