søndag 14. september 2008

Gårsdagens bursdagskort

Da var det bursdagsfeiring i går, og her er kortene jubilanten fikk.

Var litt i tvil om jeg skulle tørre å bruke oldismotivet til en ung herre på 53 år. Men når han er bestefar til 6, tenkte jeg at det får han tåle ;)
Dessuten er det jo en sprek oldis med caps bak frem..

Materialliste: Bazzill, mønsterark fra Kaiser Craft, Grunge P194 Rebel. Liker godt dette arket, har kjøpt flere av det. Platform thickers fra AC, motiv fra Art Impression malt med distress. Tekst stempel fra Papirgleder, retro blomster stemplet med Rhonna Farrer swirler. Bling i modten.

Tror bursdagsbarnet ble litt overrasket ovet motivet, men det gikk bedre når han fikk neste kort fra oss stebarn med familie:

Materialliste: Bazzill, mønsterark fra Panduro, Christmas Berry. Nydelig ark, som jeg vel egentlig hadde tenkt å scrappe på... Men har fremdeles ikke begynt med det, så da ble arket til slutt klippet opp og brukt til kort. Borderpunch lånt av Jannhild, bok kjøpt av Gladie, som igjen hadde fått tak i mange i bokbyen i Fjærland. Takk for handel! Flott gotisk skrift, så den er jeg glad for. Tekststempel fra Papirgleder, motiv fra Magnolia malt med distress. De svarte prikkene er Gloss touch. (à la liquid pearls)

Ser at motivene blir litt vel lyse i scanningen, men lite å gjøre med det. De har farge på genser/t-skjorte altså!

Ingen kommentarer: