torsdag 18. september 2008

Rosa mood

Har laget noen roooosa kort, du er herved advart ;o)
Er i humør til å lage enkle, kjappe kort for tiden. Jobber fullt nå, så den tiden jeg har til hobby sysling må utnyttes til fulle..

Først nok et kort til niese Lene:

Materialliste: Bazzill, Sonburn Design mønsterark, sweet baby collection "Lullaby roses for girls" Herlig ark!! Blonder fra husflidbutikken festet med rosa stifter. Egenproduserte vellum blomster med glitterlim, rosa blomst fra Panduro?? Brads fra Kort og Godt, fått av Eli Kristin, hjertelig :) Tekststempel fra Papirgleder, foam alfabet stemplet med cat's eye.

Materialliste: Bazzill, ukjent mønsterark fra pakke kjøpt på Husfliden. Stempelmotiv fra Art Impression malt med distress, tekststempel fra Kreativ Hobby. Blonde fra husfliden også, mye skatter der ;o) Rosa stifter, bit fra en gammel bok.

Materialliste: Bazzill, BG mønsterark. Tekststempel og stempelmotiv fra Papirgleder, sistnevnte malt med distress. Blonder, stifter, blomster og litt gloss touch. Her har jeg stemplet på en nesting flower fra QK.

Takk for besøket, legg gjerne igjen et spor etter deg!

9 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Enkle, men likevel nydelige rosa kort!! :o)

Ja, noen ganger har man ikke tid til mye detaljer. Lekkert kan det bli, uansett! Det er disse kortene dine bevis på!! :o)

Hanne sa...

Å gode Rita, her lærer jeg virkelig noe... hvorfor skal jeg alltid sitte og pirke i timesvis på noe når det kan bli så lekkert som dette uten? Det var ment som et kompliment asså :) Alle kortene var jo nyyydelige! Blir jo så sart og vakkert med rosa :)

Du lurte på den stemplingen... og jeg tror du satt med refillflaskene i hodet? For med stempelputene er det jo bare å stemple som vanlig, bare at dette blekket jo ikke er vannfast, og det var derfor jeg kunne dra ut litt av fargen på de motivene jeg brukte på esken...

Klemmer fra meg, som skal ta fri fra nett & blogg i helga, og dra på jentetur i stedet :) Hurra, sier jeg nå, på mandag sier jeg noe helt annet *hihi*

Lene Aase sa...

Superflotte kort du har laget!!!

Klem fra Lene.

Hanne sa...

Bare meg igjen *hihi* Det ligger en liten hilsen til deg i bloggen min, for jeg setter sånn pris på deg vettu :)

Maya sa...

Åhhh så nyydelige kort,Rita!
Nydelige farger og lekre detaljer!
Det enkle er ofte det beste ;)

Ha ei flotters helg,
klem fra Maya

Heidi sa...

Hei vennen min

Så utrolig lekkert dette var da. Og jeg elsker jo rosa så dette var helt i min gate altså. Og nok en gang må jeg bare si at jeg er mektig imponert over hvor kreativ du er for tiden. Hos meg er det jo helt tørke men regner med at det kommer mere kreative dager framover. Her inne hos deg får man jo iallefall mengder med inspirasjon.

Håper du har det bra og at du får en strålende helg vennen min.

Stor klem fra
Heidi

Marte sa...

Hei søta, og masse takk skal du ha! Det var veldig koselig av deg altså :)

Jeg prøvde nestingen min for første gang i går - og egentlig var jeg SÅ skuffet da jeg fikk de i posten.. Trodde de skulle vært større - og trodde jeg angret på at jeg ikke tok kvadratene. Men, altså - jeg tror jeg er fornøyd :P Har du ovalene eller sirkelene? Hva synes du isåfall om dem? Får du brukt de noe særlig,eller er det gøy et par ganger også havner de i kurven? :P

Stor og god klem til deg fra meg

Marte sa...

Ojoj, høres deilig ut altså! :) Jeg skulle gjerne hatt alle diesene,jeg - men får se om jeg strekker meg til ovalene med scalloped kant eller sirklene etterhvert.

Om du vil,kan jeg sende deg rektangeler i akvarellpapir også bazill scalloped rektangel sånn at du kan prøve deg litt frem? Tror du det kommer frem hvis jeg skriver Rita, Florø?! :P

Taco er godt, her er det grøt som gjelder (halsbetennelse) ;)

Nuss og puss

Gladie sa...

Så søte kort da! Nei hvorfor gjøre det vanskelig når man kan gjøre det lett :)