tirsdag 28. desember 2010

Jula 2010

Da er de største høytidsdagene av julen 2010 over, men litt mer juleferie skal vi ha.Så er vi klar for nyttårsfeiring om litt.

Her er et par bilder fra årets julefeiring:


Vi var hos lillesøster Siri med familie, sammen med mamma, Torbjørn og storesøster Kari-Anne. Skikkelig koselig hadde vi det.

I år var det meg som måtte være julenisse, og at de små ikke så hvem det var er ikke min fortjeneste for å si det sånn.... Ikke den beste nisseskuespiller... Men gøy var det!

Våre "små" var godt forberedt på hvem som skulle være nisse, med streng beskjed om ikke å avsløre noe for de to minste. Det holdt hardt, og våre lo seg nesten i hjel av hele seansen. Bildene nederst av de to er tatt under nissebesøket, og dere kan se hvor ustyrtelig morsomt de synes det hele var hehe.

♥ Ha en fortsatt fin jul ♥

3 kommentarer:

Anita sa...

Fiiine bilder Rita!!!
Tror du var en flott nisse eg! ;)
Ønsker dere en fortsatt god jul!!
Klem, Anita ;)

Lise Katrine sa...

So fin familie du har Rita :) Vil tro det var ein herleg julenisse! Vi hadde en kompis av min svoger, og eldste tantejenta på 8 år sprang inn i staua for å sjå om onkelen var der.... Men ikkje eingang ho klarte å avsløre nissen i år, so det var litt kjekt. Men vi voksne fekk litt å le av her og ;)
Kjekt med nissebesøk for dei minste :)

Anita sa...

Hei igjen! Vil bare få ønske deg et fantastisk godt nytt år! Takker for kjekke treff i året som har gått, og håper på flere i året som kommer!
Klem, Anita ;)