søndag 19. desember 2010

Og 2 til

Her er flere julekort, fremdeles inspirert av Henrikkes julekort. Kanskje jeg skal begynne å skrive på disse julekortene mine også?? Ja, kanskje i kveld. Må i allefall skje snart om de skal nå mottakerene før jul.
Må beklage at jeg ikke kjenner alle mønsterpapirene på disse kortene. Koser meg sånn når jeg lager julekort, at jeg glemmer å sjekke produsentene..


Materialliste: Brun papirpose, rødt papir fra MME, gammel bokside badet i kaffe og det rødrutete er ukjent. QK tag også badet i kaffe, ukjent tekststempel, litt tyll og bånd. Alle stempler rundt omkring på kortet er fra TH. Brukte en tøff teknikk som jeg lærte fra Ranger sin blogg, av TH selv. Lagde stempler av hans Sizzix dies. Ultrakul effekt. Brukte mosegummi og EZ mount.

Materialliste: Brun papirpose, det brune mønsterpapiret er fra Papirgleder, det med røde juleroser er et eldre MM papir. Brun bølgepapp malt med gesso, den hvite filtremsa er fra fjorårets julekalender fra Papirloftet (såaa lei meg for at de ikke hadde kalender i år..) Motiv fra nettet, blonde serviett. På innsiden er det TH stempel og bånd fra snille Kristine.

I dag skal vi en tur til Førde å treffe svigerinne Rigmor med barn. Vi skal bytte gaver oss i mellom, og helt sikkert kose oss litt også. Gleder oss masse!!

Takk for besøket i bloggen min!

1 kommentar:

Marianns papirgleder sa...

Heisan! Lenge sidan vi har snakkast, kjekt at du likte innslaget i Norge Rundt. Ser du har laga kjempefine julekort, eg har ikkje laga julekort til meg sjølv, har berre laga ting som eg har selt på messe. Det har vore ein travel haust, men eg har kosa meg masse med alt eg har laga:) Ha ein fin kveld.