tirsdag 18. januar 2011

Arkivmappe til...

Julekortene vi får!

Like trist hver gang å pakke bort den hjemmesydde/broderte "Juleposten" vi har fremme hver jul. Har lenge tenkt at jeg må lage meg en oppbevaring i boks eller noe, der jeg kan ta vare på julekort som betyr noe spesielt. Julekort med bilder av barna i familien er kjekke å samle på, julekort fra besteforeldre som ikke lenger lever, hjemmelaget julekort osv. Så denne flotte fremgangsmåten hos Gro, og tenkte der er svaret på mine ønsker. Jeg har benyttet hele c5 konvolutter, dvs dobbel så stor som Gro sin. Så da var det å finne frem litt julestasj igjen, og sette i gang.

Kjøpte både hvite og brune c5 konvolutter. De hvite hadde stygge svanen merke på seg, så det ble de brune denne gangen hehe. Tenkte jeg skulle lage noen for postkort og bursdagskort også, kaster altfor mange av de. En gang i fremtiden er de sikkert kjekke å ta frem. Og ja, jeg er en samler..... Beklager dårlige bilder, dårlig med lys om dagene etter jobb.


Fremsiden
Innsiden

Materialliste: Brun bazzill 15x24, 5 brune c5 konvolutter. Mønsterpapir fra MME. Tag og bokpapir badet i kaffe, tyll, bokstaver fra Panduro svertet med distress ink. Tagsen er såvidt stemplet med stempel fra NSS og Stempelglede. Juletre charms festet med rød lenke fra et kjøpt klesplagg, Bånd fra Nille, QK snøfnugg med røde bling. Brukt wwp på konvoluttåpningene. Laget 1 cm brett over og under konvoluttene.

Takk for besøket!

1 kommentar:

Anita sa...

Herlighet så flott!!!!
Den var jo bare super! Sånn har eg lyst på òg!!!!! Hører vi er medlem av samme klubben (samleklubben... ;)
Kan jo ikke kaste alle de fine kortene som kommer til jul! Har flere bunker her og der.....Så dette var lurt!!
Og veldig flott laget!
Klem, Anita