torsdag 17. februar 2011

Bursdagskort

Da er jeg vel tilbake etter en flott helt i Oslo, en opplevelse å være på MGP finalen live. Har aldri vært i Spektrum før heller. Ble veldig positivt overrasket over hvor intimt det var der, og stemningen var på topp.

Vi ble både skuffet og overrasket over at ikke Babel Fish gikk videre til superfinalen. Hadde vært så kjekt å få høre sangen en gang til den kvelden. At Stella skulle vinne var helt greit, en verdig vinner. Låten er enkel og sangprestasjonene ikke de beste, men låten er jo utrolig fengende. Er bare såå glad for at ikke Sie Gubba skal til Tyskland for å representer Norge i mai.... Men men, festen etterpå bar ikke preg av resultatet, vi hadde en kjempekveld!

Nok om det, her et bursdagskort laget på bestilling.
Bursdagen var i går, så da kan det blogges:

Fremsiden
Oppslått
Innsiden

Materialliste: Hvit bazzill, mønsterpapirer fra Inkido og Panduro. Diverse blomster, blader, charms er Prima perleswirl. QK Rollerskate i navnet og QK Katie på innsiden. Nelli Snellen dies, halvperler og tekststempel fra Papirloftet.

Jeg går på vaktuka mi i morgen. Gleder meg til å komme i gang og gjerne enda mer til å bli ferdig hehe. Uken etter vakt er jo en gullerot i seg selv. Jobbe mandag og tirsdag, med fri resten. Joho.

God helg!!

4 kommentarer:

Siri sa...

du e så flink Rita :)
Gleda meg til neste gang eg skal bestille kort :)

Eli Kristin sa...

Nydelig kort som vanlig Rita, berre lekkert til vesle snuppa! Så kjekt at dere hadde det toppers i tigerstaden. Tror gutta boys hadde det toppers her i by'n også, ha-ha! :D

Vet ikke hvem scrappedamene på basen er, men yes - gi meg en lyd om tid og sted, så skal jeg se hva jeg får til ;) Kjekt å være både sosial og lage kort samtidig, så det må jeg prøve på. Kos deg på vakt og se frem til maaaange fridager neste uke!! :D

PS - tusen takk for mange koselige kommentarer fra deg, bestaste Ritaen <3

Stor klem,
Eli Kristin

Heidi sa...

Så nydelig kort du har laget min venn. Jammen lenge siden jeg la igjen noen spor her inne nå-men har nå tittet innom mange ganger. dagene flyr og studiene tar nesten all min tid. Snart ferdig med 2 år nå og "bare" 2 år igjen. Hadde nok ikke begynt hadde jeg visst det skulle bli såååå travelt. Men det blir nok en lykke den dagen jeg står med papirene i hånden og kan kalle meg pedagog :)
Håper alt er bra med deg og dine

klemmer fra
heidi

Eli Kristin sa...

Hei du, natterangleren her :D Stikker bare innom for å si tusen takk for tipset om kurset.. og så har jeg en liten overraskelse til deg i bloggen min! ;)