torsdag 10. februar 2011

Gratulerer til bestaste...

...mamma, svigermor og mormor  med bursdag i dag!

Tenk det er allerede 1 år siden vi feiret deg fra morgen til kveld i Hurgada. Godt det ikke var i år du hadde rund dag... Da hadde vi ikke fått reist..
Her er kortet til en kjær mormor fra 6 kjære barnebarn:

Fremsiden
Detaljbilde
Skrivefelt
Tekstfelt

Materialliste: Hvit bazzill, nydelig mønsterpapir fra Prima og en liten bit fra Maja design. Motiv er nyinnkjøpt Maribel fra Stempelglede. Litt sent å kjøpe et så 'gammelt' motiv, men det er jo bare så nydelig. Så jeg klarte ikke la vær.. Tekststempler på fremsiden fra Papirgleder, tekststempel på innsiden fra NSS. Klokkestempelet er et clearstamp av ukjent produsent. Div blomster, bånd, MS kantpunch som utgjør lukkemekanismen på kortet.

~~~~~~~~

I dag har også den spreke og herlige svigerbestemor til min søster bursdag. Like kjekt hver gang vi treffes i sosiale sammenkomster, hun er en fantastisk dame! Så må få gratulere henne også med dagen, tenk hele 93 år og så supersprek!!!
Her kortet jeg har laget til henne på bestilling:

Fremsiden
Innsiden

Materialliste: Hvit bazzill, MF mønsterpapir Susan. MS kantpunch, blondebånd, diverse blomster og blader. QK Rollerskate bokstaver og tall i brun mosegummi.

Mamma har invitert alle store og små til middag på kinarestauranten i dag, gleder meg masse til det! Etterpå blir det kaffe og kake i Eikedalen, spennende om vi får den deilige rosa kaka hennes :) hehe nam nam :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Rita!
Utrolig flotte kort du har laget, og for en dag dette skal bli. Med både middag og kaker!
Vi sniker oss innom til Borghild før vi møtes på Kinaen. Må nok skuffe deg med Rosa kake, men den ville mamma spare til Magnus. Men jeg har laget Verdens Beste kake....Og så tror jeg KA dukker opp med ei for de late.
Vi sees. Gleder meg på dine vegne til helgen.....
Klem fra Siri