tirsdag 8. februar 2011

Kort til Eli Kristin

Da har Eli Kristin vært på barselsbesøk på jobben, og gaven fra oss kollegaer er mottatt. Carmen Amelia var jo verdens søteste og snilleste lille babyjente. Det unner jeg deg :)
Her er kortet som fulgte med. Jepp, det ble et posekort hehe

Fremsiden
Detaljbilde
Innsiden
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir fra TH, usikker på produsent av 'Velkommen til verden' stempelet. Storken stemplet på krympeplast, mener det er et gammelt Papirgleder stempel. MS sommerfugl og blader, blonde festet med rosa stifter, div blomster, spellbinders, bit av en gammel bok og bånd fra Papirloftet. Tekststempelet 'En jente' er også fra Papirloftet, med svirler fra Stempelglede. Personlig stempel fra Scrapmagasinet.

Kos deg hjemme med Carmen, og de tre andre gullene dine Eli!
Vi gleder oss til du er tilbake :)

3 kommentarer:

Marianne sa...

For et vakkert babykort du har laget!!! Det ble nok satt STOR pris på!!!
Klemmer fra Marianne:)

Kari sa...

Herlig babykort du har laget. Ordentlig artig at du har brukt krympeplast på stemplet.
Trodde jeg skulle legge meg til som følger av bloggen din, men fant ikke ut at du hadde noe slikt. Jeg legger deg iallefall til i min bloggliste, for du verden så mye fint du lager, vil gjerne følge med på hva som kommer videre. Er selv nord-trønder, bosatt i Nordland, men min oldefar var fra ei bittelita øy utenfor Stavang og jeg har selv Stavang som pikenavn. Har en god del slekt rundt omkring i Florø/Svanøy.
Ha en fin dag! Gleder meg til å følge med på det du lager.

Eli Kristin sa...

Heisann flinkeste Rita! Der var det herlige kortet i duse, nydelige farger. Det er så fint så og til og med enda finere IRL! Tusen takk, dette blir tatt vare på vet du ;)

Det var kjempekos å treffe deg og de andre på jobben med vesle snuppa. Kjenner at jeg savner gjengen. Mange herlige folk på arbeidsplassen, det er sikkert! ;D

Ha en super onsdag, snart helg igjen jo, he-he!

klem, Eli Kristin