fredag 4. februar 2011

Fjorårets julegave på plass....

Ting tar tid, men endelig er julegaven 2010 fra min snille mann i hus. Fikk i oppdrag å finne gave selv, da vi igjen ikke hadde noe spesielt vi trengte. Hadde lenge vurdert å investere i en scrappekoffert, men ikke tatt meg råd. Nå var muligheten der, og jeg slo til. I dag kom den omsider i hus, vel verdt ventetida!


Crop in Style xxl scrappekoffert, herlig!!
Takk min snillaste mann!!

God helg

3 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Berre lekkert Rita, hi-hi! Nå kan du bare trille galant inn på neste treff. Hadde en sånn på ønskelista mi også, får se an behovet og hvordan du klarer å (ut)nytte den best muligm, he-he :D

God helg bestaste Rita!
Eli Kristin

Marianns papirgleder sa...

Heisann og gratulerer med ny scrappekoffert! Eg fekk ein til jul av min mann for fleire år sidan og den fungerer heilt supert! Den tar uttruleg mykje og er veldig praktisk, eg har hatt stor glede av min og det kjem nok du til å ha av kofferten din også! Ha ei fin helg:)

Eli Kristin sa...

Så kjekt å se deg og de andre i går, herlig gjeng! :D Ooooog tusen takk for nydelig posekort, nå kan du bare blogge det, he-he!

Leste gjennom meldingene dine igjen nå og tar en bloggerunde. Tror vi har veldig lik smak. Platinum er ett av de servicene jeg virkerlig liker, ha-ha :D

Kos deg, så snakkes vi. Håper på treff om ikke så lenge (i mars?).

Stor klem,
Eli Kristin