mandag 28. mars 2011

Posekort på bestilling

Laget dette kortet for en stund siden, mitt første med de nye Pion papirene i samlingen min. Var tøft å klippe/skjære i de, for de er jo så vakre når de er urørt... Må nok øve meg mer på det he he. Bildene ble tatt i all hast med I-Phonen min:

Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, Pion design mønsterpapir. QK Rollerskate bokstaver og tall. Diverse blomster og blad puncher, halvperler i midten av blomstene. Tekststempel fra Papirloftet på innsiden, diverse bånd. Personlig stempel fra Papirgleder på baksiden.

Hadde forresten en flott helg på Geilo i helgen, med gode kollegaer. Kolonnekjøring både til og fra, men med perfekt vær/skiforhold lørdagen. Så vi fikk valuta for turene til/fra, og er strålende fornøyd med det. Vi bodde på Vestlia hotell, med bakken rett utenfor trappa. Anbefales!! Vår første tur til Geilo, og vi fant oss fort til rette i bakkene der. Blir absolutt ikke vår siste tur dit, for å si det sånn.

Ha en strålende uke!

2 kommentarer:

Eli Kristin sa...

Supert posekort Rita, liker disse fargene! Heldig er hun som får sånt et fint kort iallfall :) Venter forresten på actionbilder fra skiløypene på Geilo også, fnis ;)

Me talast, stor klem fra meg

Heidi sa...

Åååå så lekkert dette var da. Du har en egen evne til å få kortene og alt du lager så "rent og lekkert". Takk for koselig kommentar på malinge min. Følte jeg lærte masse, og håper på litt tid til å øve også. Akkurat nå er jeg ute i praksis og det er fint lite tid til noe!!
Hørtes strålende ut med helg på Geilo. Det er så fint på vestlia.
Ha en toppers uke

Klem klem